Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wrocek

AbiasKing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

jakie obstawiacie dziś szansę dla śląska ? znam seville od czasów kiedy grał w niej dani alves, kanoute, plaop, navas itd. kiedyś oglądałem każdy mecz tego zespołu

puzniej wolałem laski xD i jakoś przestałem

gdy wrocek zdobył 2-miejsce w lidze kilka lat temu zakochałem się w tym klubie. obecnie jestem kibicem jako prawdziwy kibic, nie kibol jak w warszawie

co myślicie ? awansuje czy raczej odpadnie? jak zaprezentuje się na tle jednej z czołowych drużyn najlepszej ligi świata ?

ja obstawiam wynik 2-0 i fenomenalne rajdy Soboty. w dodatku Plaku możliwe że pokaże swoje umiejetnosci na szpicy

wydaje mi się że bedzie to mecz ideał dla wks, a mecz koszmar dla sevilli. nie wiem czemu ale poprostu czuję że wks nie odpuści i pożegna / powita europejską piłkę w wrocławiu na czas permentalny

piszcie co myślicie

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

siemka

jakie obstawiacie dziś szansę dla śląska ? znam seville od czasów kiedy grał w niej dani alves, kanoute, plaop, navas itd. kiedyś oglądałem każdy mecz tego zespołu

puzniej wolałem laski xD i jakoś przestałem

gdy wrocek zdobył 2-miejsce w lidze kilka lat temu zakochałem się w tym klubie. obecnie jestem kibicem jako prawdziwy kibic, nie kibol jak w warszawie

co myślicie ? awansuje czy raczej odpadnie? jak zaprezentuje się na tle jednej z czołowych drużyn najlepszej ligi świata ?

ja obstawiam wynik 2-0 i fenomenalne rajdy Soboty. w dodatku Plaku możliwe że pokaże swoje umiejetnosci na szpicy

wydaje mi się że bedzie to mecz ideał dla wks, a mecz koszmar dla sevilli. nie wiem czemu ale poprostu czuję że wks nie odpuści i pożegna / powita europejską piłkę w wrocławiu na czas permentalny

piszcie co myślicie

Ładny z cb kibic, "zakochałeś" sie w śląsku jak zdobył 2 miejsce... beka.

Śląsk dostanie 1:2.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Ładny z cb kibic, "zakochałeś" sie w śląsku jak zdobył 2 miejsce... beka.

Śląsk dostanie 1:2.

No zakochałem się w nim wtedy gdyż wcześniej, bądźmy szczerzy - nie słyszałem o nim na skalę państwową.

Mimo iż jestem z okolic wrocławia to kibicowałem bardziej swojemu klubowi oraz jednemu sąsiedniemu.

Usłyszałem = zobaczyłem = zakochałem się

proste?

r4bv.png

Opublikowano

3:0 dla Sevilli

tą jedną bramke w pierwszym meczu udało im się zdobyć dzięki rzutowi z rogu

bo oni nigdy by nie stworzyli akcji w której przejdą obrońców Sevilli

Jestem za WKSem ale wiem że i tak przejebie

za to w najbliższych mistrzostwach Polski śląsk będzie mistrzem :)

41196912334212939960.png

Opublikowano

Śląsk przegrał 3:0 a liczyłem na lepszy wynik . ;c

ziomuś, dno było widać wiele racji? 0-5

no cóż- dziś Sobota podpisze kontrakt z cb no i z śląska niestety nie zostanie za wiele

wydaje mi się że to już jest taki system - zagranica kupuje nasze talenty które u nich grają w 2 składach (z reguły 2-3 liga) i niszczą się... to się nazywa chytrosć na kase

zaczęło się od milika, sobiecha.

niedawno moim zdaniem największy talent polskiej piłki od wieków - stępiński z widzewa wyjechał do hiszpani i słuch o nim zaginął

no niestety - polska liga zchodzi na psy

r4bv.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...