Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak moge zdobc kupon naprawy?

Devil.Mp4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, witam mam Premium w Darkorbit:) i jak mi sie premium skoczy to juzniebede mial kuponow. jak je zdobyc zanim mam premium. mam narazie statek leonova ale juz znisczylem 3 golitathy hehehe;)

Kliknij "Lubie To"

Opublikowano

Skrzynie pirackie, skrzynie eventowe, za przejście Galaxy gates, za klikanie w "kociołku" ( Galaxy gates ) Za znajomych ( jeśli dojdą do 7 lvl ) za misję z NYX i tak dalej i tak dalej ...

Opublikowano

możesz też puścić bota lub robić znajomych dostajesz za 5 znajomych 5 kuponów miesiąc premium ,a za 10 też premka i 10 kuponów

Japierdole ... puścić bota ? Żart ?

Puszczę bota żeby tylko i wyłącznie bił alieny typu lordakia .... ile kuponów z tego dostane ? -.- Puknij się w czółko człowieku -.-

5 kuponów i 5 CDD dostaje się za jednego znajomego który osiągnie 7 lvl, premka jest dopiero jak 5'ty/10'ty i 25'ty znajomy osiągnie 7 lvl.

Opublikowano

- Wrota

- Palladium

- Znajomi

- Nagroda za logowanie

- Skrzynie

No chyba tyle o ile coś pominąłem.

Japierdole ... puścić bota ? Żart ?

Puszczę bota żeby tylko i wyłącznie bił alieny typu lordakia .... ile kuponów z tego dostane ? -.- Puknij się w czółko człowieku -.-

5 kuponów i 5 CDD dostaje się za jednego znajomego który osiągnie 7 lvl, premka jest dopiero jak 5'ty/10'ty i 25'ty znajomy osiągnie 7 lvl.

Zdziwiłbyś się ile botek na pallkę daje kuponów.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Za twoją przebiegłość i racjonalność.

Eventy,Skrzynie, aktywność " logowanie się codziennie", za galaxy gates, SMS ;o hah! tego ostatniego nie doradzam tylko tak dopisałem i z wielu innych rzeczy.

http://www.youtube.com/watch?v=1HRrgIA0CD4

Arab wyjebany w kosmos. " Bo chuje nie palą xD " " Bo się nie znają " xD

Jeżeli poprawił ci się banan na ryju daj Lubię To!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...