Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuSzAk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

voei.png

Strona główna:

http://husariamt2.pl/
Forum:

Na stronie głównej

FanPage:

https://www.facebook.com/husariamt2

qkym.png

410c.png

h2pc.png

6rcl.png
0xy7.png
ebi.png

Nowy design clienta:

uyjx.png
Mapy fryzury i dungeony zostaną uzupełnione do jutra

Posiadamy 6 dungeonów takich jak z-run,ice run DC ,ww, Dt itp.

I

I

I

I

I

I

I

I

I

Reszta do uzupełnienia

wbkp.png

zprp.png

5h7w.png

Beta Testy 31 sierpień (Sobota) Potrwają kilka dni.

Oficjalny start 6 września

Wiczorem zostanie również ukazany wygląd naszego clienta

Strona zostanie wam udostępniona w piątek

Pozdrawiamy

Weryfikacja:

9hcn.jpg

ifof.jpg

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przypomniała mi sie lekcja historii xD ( z ta husarią)

Serwer zapowiada sie bardzo fajnie ( duzo dangeonów) + nowe zbroje i bronie ( ale zmiencie zbroje na 115lvl i 2 ostatnie bronie dla ninja) i dodajcie metal do handlary, pokazcie tabele bonusow i jakie sa raty?

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Opublikowano

Metale najprawdopodobniej będą u kowala lecz jeśli będziecie chcieli u handlarzy rozważymy i tę opcje :) Raty są ok. 550-600 % PL (trudno jest nam powiedziec na podstawie procentowej)

Do wieczora dodam równiez bonusu jakie wchodzą, Ukażą się jeszcze 2 filmy na temat dungów oraz ogólnych zmian serwerowych oraz 1 krótki ale interesujący trailer :)

Opublikowano

To bardziej taki medium niż easy

ale serwer ciekawy

prezentacja troche krotka i mało wiem :D

41196912334212939960.png

Opublikowano

To bardziej taki medium niż easy

ale serwer ciekawy

prezentacja troche krotka i mało wiem :D

Krótka bo nie uzupełniona pojawią sie jeszcze pety,opis questów, bonusy bossy mapy dungeony to jest dopiero połowa :)

Czemu uważasz że Medium? To że jest 150 nie znaczy że to medium ^^ Exp został tak dopasowany jakbyś wbijał 250 poziom. Ale 250 to tylko zbędne zbroje i miecze. Z czasem wejdą updaty.

Opublikowano

Gdzie wachlarze dla szamana? Ile % kasy, , drop ? Skąd bronie na 65? Bony od razu wchodzą na maxa? Sa roski skad je wziąć ? W ile max lvl?

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Gdzie wachlarze dla szamana? Ile % kasy, , drop ? Skąd bronie na 65? Bony od razu wchodzą na maxa? Sa roski skad je wziąć ? W ile max lvl?

Wachlarze zaraz zostaną dodane, umkneło mi to tak jak pisałem ok 600% bronie na 65 standard Bony nie wchodzą na maxa poniewaz nie ma żadnych zabezpieczen przeciw temu, rosek nie ma lecz jest dobrze dobrana odp na magie w zbrojach żadna klasa nie będzie "wykokszona", max lvl w ile? zależy o jakim czasie gry dzienniej jest mowa zależy to od wielu czynników :)

Opublikowano

Serwera nie polecam ze względu na administrację.

Po za zapychaniem poczty i obrażaniem chyba nic nie potrafią (Tutaj szczególnie kieruję słowa do xDraku)

MuSzAk też do mnie pisał ale jakiś poziom rozmowy chociaż zachował, no może po za marnym próbowaniem mi dowalić. ^^

Taki little dowód:

1chd.png

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Prosiłem cię byś nie wypowiadał się na temat serwera ...

Spamujesz wszędzie i tylko się reklamujesz, zachowaj poziom i po prostu nie pisz nic.

Opublikowano

Prosiłem cię byś nie wypowiadał się na temat serwera ...

Spamujesz wszędzie i tylko się reklamujesz, zachowaj poziom i po prostu nie pisz nic.

Mój post został napisany przed Twoją wiadomością.

Owszem poprosiłeś i jak widać nie da się tego przemilczeć bo Mr. xDraku jest śmiechem na sali.

Wybacz ale taka jest prawda.

Może 30 postów z mojego licznika było spamem, reszta ma ład i skład.

Czy się reklamuję? Nie, nie reklamuję się gdybym chciał się zareklamować to bym waszą stronę główną serwera zmienił na banner Aincradu.

Tyle w tym temacie (No chyba, że xDraku mnie "poprosi" to znów tu coś napiszę.)

PS. Dodaj wachlarze, jak nie masz to mogę Ci podrzucić dwa do setu.

Opublikowano

bronie wygladaja ok lecz zbroje totalne dno napisz mi w ile wbije ten 150 grajac po 4h-6h dziennie z duza umiejetnoscia grania w metina

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Osobiście nie mam zastrzeżeń do TEAMU jak pan " AincardOnline " i nie mam zamiaru robić z nich czyste " zło "

Co do prezentacji... Zrobiona szata graficzna estetycznie co robi wrażenie , na pewno zagram oraz polecam :)

Opublikowano

Po za zapychaniem poczty i obrażaniem chyba nic nie potrafią (Tutaj szczególnie kieruję słowa do xDraku)

MuSzAk też do mnie pisał ale jakiś poziom rozmowy chociaż zachował, no może po za marnym próbowaniem mi dowalić. ^^

Taki little dowód:

1chd.png

i co źle napisałem ?? sam siebie pogrążasz po co tu spamujesz wejdz na ts pogadamy sobie, a po za tym kultura wymaga się przedstawiać jak widać nie posiadasz jej, nikt z naszej administracji sie nie wypowiadał na twój temat a ty oczerniasz nas w innych prezentacjach i na dodatek spamujesz, napisałem do Ciebie na PW bez zbędnego spamu 1 wiadomość a ty publikujesz to wiec odpowiadam publicznie, wielokrotnie zapraszalem cie na ts lecz nie ma żadnej odpowiedzi a wiec zapraszam ponownie ts3.husariamt2.pl i nie udawaj takiego "Hakiera" bo AT też umie sie pobawić w "Hakierów" a jak nie wiesz kto to to google nie boli :)

Opublikowano

Taki little dowód:

1chd.png

Gość napisał ci dobrze żebyś odwalił się od serwera i nie spamował bo nic mądrego tu nie wnosisz..

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Mam pytanie czy będzie anty exp ?

Tak antyexp będzie :)

Zaraz wrzuce wygląd clienta i pare innych ss.

Opublikowano

i co źle napisałem ?? sam siebie pogrążasz po co tu spamujesz wejdz na ts pogadamy sobie, a po za tym kultura wymaga się przedstawiać jak widać nie posiadasz jej, nikt z naszej administracji sie nie wypowiadał na twój temat a ty oczerniasz nas w innych prezentacjach i na dodatek spamujesz, napisałem do Ciebie na PW bez zbędnego spamu 1 wiadomość a ty publikujesz to wiec odpowiadam publicznie, wielokrotnie zapraszalem cie na ts lecz nie ma żadnej odpowiedzi a wiec zapraszam ponownie ts3.husariamt2.pl i nie udawaj takiego "Hakiera" bo AT też umie sie pobawić w "Hakierów" a jak nie wiesz kto to to google nie boli :)

Zastanów się co Ty opowiadasz.

Co mi powiesz na TS3? Popultasz się i Ci przejdzie, tak? Niestety nie mam zamiaru słuchać jakiś pierdoł.

Napisałeś, że tyle razy mnie na TS3 zapraszałeś a dopiero w tym poście podałeś adres. <facepalm>

Gość napisał ci dobrze żebyś odwalił się od serwera i nie spamował bo nic mądrego tu nie wnosisz..

Czy Ty jesteś osobą która nie potrafi przyjmować krytyki?

Żaden administrator nie powinien się tak zachowywać chociaż z takiego głupiego powodu, że nie wypada.

Pozdrawiam.

@Topic: Można wiedzieć co was podpuściło aby w mieczach dla wojownika robić taki system: średni, średni, wielki, mniejszy, mały, mały - oczywiście o rozmiar i budowę chodzi.

Opublikowano

Zastanów się co Ty opowiadasz.

Co mi powiesz na TS3? Popultasz się i Ci przejdzie, tak? Niestety nie mam zamiaru słuchać jakiś pierdoł.

Napisałeś, że tyle razy mnie na TS3 zapraszałeś a dopiero w tym poście podałeś adres. <facepalm>Czy Ty jesteś osobą która nie potrafi przyjmować krytyki?

Żaden administrator nie powinien się tak zachowywać chociaż z takiego głupiego powodu, że nie wypada.

Pozdrawiam.

@Topic: Można wiedzieć co was podpuściło aby w mieczach dla wojownika robić taki system: średni, średni, wielki, mniejszy, mały, mały - oczywiście o rozmiar i budowę chodzi.

Podkusiło ich to że jest jeden przyjebany użytkownik na mpc. Co ciekawsze jesteś nim ty.

Opublikowano

Podkusiło ich to że jest jeden przyjebany użytkownik na mpc. Co ciekawsze jesteś nim ty.

Jest przyjebany ale zajebiście uczciwy a tego wam wszystkim brakuje. (Zabolało? ;>) Chcesz coś dodać?

Opublikowano

Stary technik,którego nikt nie zna (phi)

Serwer nudny

Opublikowano

Stary technik,którego nikt nie zna (phi)

Serwer nudny

Ojapierdole co ma nick. Mogę sobie dojebać Messi i co? będziesz też tak pierdolił? Dałem taki bo mi się podobał więc nie wiem z czym masz problem? chyba z wychowaniem w domu i gimbazie.

Aincrad ja nie wiem co ty odpierdalasz? Przecież gdy twój serwer wystartuje to szybciej padnie niż coś wykupicie i technika wynajmiecie bo za te al posty na tym forum co wypisywałeś i wypisujesz to masz gwarantowane ataki 24/7. Więc lepiej zmień nazwę serwera jak chcesz coś zdziałać, bo toje posty wskazują że gówno się znasz a obrażasz innych.

@ do pana 2x uP:

technik żywienia

technik ekonomista

technik elektryk

itp itd

Więc zamknij pyska bo nie znasz mnie ale już myślisz że jestem, byłem technikiem mt2 co jest błędem bo tylko gram na serwerach.

Opublikowano

Będą pety? podziemia są dla drużyny czy solo ? Beta będzie otwarta czy zamknięta?

@ Macie błąd w presce

Beta Testy 31 sierpień (Sobota) Potrfają kilka dni.

Oficjalny start 6 września

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...