Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuSzAk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodaj poprawne ss'y weryfikacyjne.

4h

Dodane :)

Film ukazujący wszystkie dungi pojawi się jutro.

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo nie widziałeś naszych dungów :)

System logowania :

uyjx.png

Wszytkie wymienione dungeony w prezce są na mpc także trochę zły temat do chwalenia wybrałeś.

Jest przyjebany ale zajebiście uczciwy a tego wam wszystkim brakuje. (Zabolało? ;>) Chcesz coś dodać?

Aincrad powiem ci, że z góry widać , że nie są ogarnieci, bo powinni cie zlać jako administratorzy serwera. Odpowiadając Ci nakręcają się. Widać , że team bez doświadczenia, dlaczego?

Hejt się zlewa! po co?

Po to , że jak odpowiadacie na hejt to osobą hejtująca już się cieszy , że niszczy was psychicznie.

A co jak jej nie odpowiecie? Wiecie jak to boli jak kogoś hejtujesz a on nie odpowiada? (to jest mocniejsze od hejtu).

Więcej argumentów mi się nie chce podawać bo szkoda słów już na wstępie, aczkolwiek Powodzenia z serwerem

@AW

POwiedzcie jakim prawem entergames sponsoruje coś takiego? ;o Hooltras Azey czy nw jak do ciebie mówić myślałem , że wyżej trzymasz poziom, ale to twój wybór :)

Calego postu nie traktujcie jako hejt tylko jako subiektywną opinie i mały poradnik dla was na przyszłość

Opublikowano

Wszytkie wymienione dungeony w prezce są na mpc także trochę zły temat do chwalenia wybrałeś.Aincrad powiem ci, że z góry widać , że nie są ogarnieci, bo powinni cie zlać jako administratorzy serwera. Odpowiadając Ci nakręcają się. Widać , że team bez doświadczenia, dlaczego?

Hejt się zlewa! po co?

Po to , że jak odpowiadacie na hejt to osobą hejtująca już się cieszy , że niszczy was psychicznie.

A co jak jej nie odpowiecie? Wiecie jak to boli jak kogoś hejtujesz a on nie odpowiada? (to jest mocniejsze od hejtu).

Więcej argumentów mi się nie chce podawać bo szkoda słów już na wstępie, aczkolwiek Powodzenia z serwerem

@AW

POwiedzcie jakim prawem entergames sponsoruje coś takiego? ;o Hooltras Azey czy nw jak do ciebie mówić myślałem , że wyżej trzymasz poziom, ale to twój wybór :)

Calego postu nie traktujcie jako hejt tylko jako subiektywną opinie i mały poradnik dla was na przyszłość

Dodajemy te które są bo nie stać tak jak was na 20 czy tam 30 dungów od treena. Naszym założeniem nie było dodawanie wszystkiego co popadnie a trzymac ład i porządek. Zauważyłem już że bez grubego portfela nie idzie juz nic osiągnąć na scenie serwerów metin2.

Opublikowano

Czemu takie zajebiste serwery startują po wakacjach.

Tyle tych serwerów startuje, że nie wiem czy na jakimś będzie chociaż 400 osób online

@topic Czy ulepszenie broni na 75 dodaje tylko % na potwory czy też zwiększa się dmg?

sygna.png

Opublikowano

Dodajemy te które są bo nie stać tak jak was na 20 czy tam 30 dungów od treena. Naszym założeniem nie było dodawanie wszystkiego co popadnie a trzymac ład i porządek. Zauważyłem już że bez grubego portfela nie idzie juz nic osiągnąć na scenie serwerów metin2.

Questy do dungów napisałem ja map od treena mam 4 za darmo z projektu evilblast w którym bierze udział :) reszta map nasza / mpc. 1 mape dla nas zrobić to koło 1h. Questa napisać 10min. Wystarczyło poprosić np mnie =)
Opublikowano

Questy do dungów napisałem ja map od treena mam 4 za darmo z projektu evilblast w którym bierze udział :) reszta map nasza / mpc. 1 mape dla nas zrobić to koło 1h. Questa napisać 10min. Wystarczyło poprosić np mnie =)

Quest to myśle nie był by problem, ale zdobyc dobrą mape to juz jest problem. Nie wezme byle jakiej na serwer. Potrzebny jest również pomysł.

Czemu takie zajebiste serwery startują po wakacjach.

Tyle tych serwerów startuje, że nie wiem czy na jakimś będzie chociaż 400 osób online

@topic Czy ulepszenie broni na 75 dodaje tylko % na potwory czy też zwiększa się dmg?

Zwiększa się % na moby oraz DMG

Opublikowano

Quest to myśle nie był by problem, ale zdobyc dobrą mape to juz jest problem. Nie wezme byle jakiej na serwer. Potrzebny jest również pomysł.

Zwiększa się % na moby oraz DMG

Tak jak napisałem, wystarczyło poprosić z nudów czasami moge zrobić mapy, sporo osób już do mnie pisało o bronie zbroje mapy też czy zrobie. A jak się czasami nudze to czemu by nie pomóc komus :)
Opublikowano

Tak jak napisałem, wystarczyło poprosić z nudów czasami moge zrobić mapy, sporo osób już do mnie pisało o bronie zbroje mapy też czy zrobie. A jak się czasami nudze to czemu by nie pomóc komus :)

W przyszłości chętnie byśmy dodali coś na serwer tylko potrzebujemy do tego czasu noi graczy dla których moglibyśmy je robić :)

Opublikowano

Start oficjalny 6 sierpień postanowiliśmy że jutro otworzymy zamkniętą bete dla wybranych osób.

Opublikowano

Start oficjalny 6 sierpień postanowiliśmy że jutro otworzymy zamkniętą bete dla wybranych osób.

startujcie raze mz nami 7 o tej samej porze to ataki sie rozloza na 2 serwery wieksze szanse na przetrwanie :)
Opublikowano

Sierpnia a nie września ? ;d A jak mogę dołączyć do bety ? Na ts coś ?
Opublikowano

Sierpnia a nie września ? ;d A jak mogę dołączyć do bety ? Na ts coś ?

Wieczorem wejdź na tsa entergames :) (ts.entergames.pl)
Opublikowano

Zagram :) co do Magicznego metalu o którym rozmawialiście na początku w komentarzach .. lepiej było by gdyby dropił z jakiś mobów a nie był dostępny u NPC tak żeby serwer przypominał troche te Medium :)

2YX6eTo.png

Opublikowano

Zagram :) co do Magicznego metalu o którym rozmawialiście na początku w komentarzach .. lepiej było by gdyby dropił z jakiś mobów a nie był dostępny u NPC tak żeby serwer przypominał troche te Medium :)

Jak na tą chwile tak właśnie jest ;D

Opublikowano

Dacie ip Ts'a ?

chyba że nie doczytałem uważnie prezki :D

ts.entergames.pl

Client dzień przed startem :)

Opublikowano

z kąd będo dropic te magiczne metale > metki m1 m2 ? pierscien anty exp bedzoe moze ?

Pierścien antyexpa będzie Metale narazie testujemy skąd najlepszy by był drop :)

Opublikowano

najlepiej jakies metki m1 15level 10l lub m2 metki ;d

Bez jaj jak już to metki 60 + a jak nie metki to dajcie je na drop w V2 ( pająki ) lub na jakiejś nowej mapce

2YX6eTo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...