Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban za takie coś ? ;__;

Locein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisz do riotu ticket może odwieszą, a na ile jest zawieszenie ? Też tak miałem, ale nie pamiętam kto mi z tym pomógł jakaś dziewczyna/kobieta z riotu od supportu :) Po tygodniu miałem znowu dostęp do konta :)

Edit

Z tego co widzę po wszystkich tych raportach to głównie za trolling, a nie za ten jeden wers Ciebie banują pamiętaj, że liczą się wszystkie raporty na Ciebie/daną osobę, a nie jeden .... Sam się musisz ogarnąć bo widać, że nie jesteś graczem z górnej półki tylko średnia jakaś (bez obrazy)

Opublikowano

- idiot taric

- report taric idiot cant deff

- bitch pls

- U ARE IDIOT

- wp gay

- I trolling

jebane polaczki, masz rację.

bo on napisal ze ja trolluje łosiu -.-

Opublikowano

Ten cały riot jest jakiś pojebany. Też wyłapałem bana na tydzień, za flame. Tyle kurwa ludzi na afku siedzi a oni wolą banować za wyzwiska. Czasami sie spotyka takich idiotów że grają jak 5lvle, chceż powiedzieć takeimu że lol to nie gra dla niego to nie kurwa... ban.

O przypomniało mi się jak grałem tfem na aramie. Drużyna była taka warzywna że dedali pod turretami w early. Ja jebłem quadre tfem a z przeciwnej drużyny vlad pisze ze jestem nobem itd. Już bili wieże przy nexie to ja backdoora 1 hit więcej i win dla nas. A vlad dalej że jestem nobem kurwa czy tacy sie rodzą?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

• Ten cały riot jest jakiś pojebany. Też wyłapałem bana na tydzień, za flame. Tyle kurwa ludzi na afku siedzi a oni wolą banować za wyzwiska. Czasami sie spotyka takich idiotów że grają jak 5lvle,"chceż"

powiedzieć takeimu że lol to nie gra dla niego to nie kurwa... ban.

O przypomniało mi się jak grałem tfem na aramie. Drużyna była taka warzywna że dedali pod turretami w early. Ja jebłem quadre tfem a z przeciwnej drużyny vlad pisze ze jestem nobem itd. Już bili wieże przy nexie to ja backdoora 1 hit więcej i win dla nas. A vlad dalej że jestem nobem kurwa czy tacy sie rodzą?

Po 1 chłopcze : Nie podoba się gra ? wypierdalaj grać w mario, zrobili grę f2p, a Ty jeszcze ich wyzywasz ? Milcz.

Po 2 : Od wyłapywania afków jest leavebuster nie żaden riot.

Po 3 : To jest gra, a nie życie, idź na dwór, pograj w piłkę z kolegami ( o ile ich masz przy takim zachowaniu).

Po 4 : Pisze się "chcesz"

Po 5 : Tacy jak Ty ? nie to zapewne rodzice Cie tak wychowali.

Po 6 : Tryb gry aram został stworzony dla zabawy, a nie dal statystyk.

I po 7 chłopcze : Riot nie banuje graczy tylko trybunał, czyli np. ja Ty czy taki SeleX1337 który wcale nie używa BoL'a :).

@top

wyzywałeś, na diamencie to aż dziwne ale ok, więc ban słuszny.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

hmm, to zalezy od szczescia czy cie teraz odbanuja. Ja wiem tyle że to jest trybunał a tam połowa ludzi po prostu klika "ukarz" nie zapoznając się z treścią raportów ani chatu gry na to nic nie poradzisz tacy są ludzie - zawistni, w porównaniu do Ciebie to ludzie z którymi ja jestem zmuszony grać to troglodyci są...

Pisz do supportu bo to jest raczej niesprawiedliwe zawieszenie

16k7y4p.png

Opublikowano

Co do mojego banowania przez trybunał, to teraz już nawet raportów na większość z Was nie czytam, po prostu klikam ukarz.

96% skuteczności. :) Mam nadzieję, że wielu z Was wyłapało ode mnie bana.

1377778833-U63762.png

Bo ja ostatniego dostałem w poprzednim sezonie. ;__;

Zdaje się, że gracze z Challengera/Diamentu mają jakąś protekcję na trybunał.

A ja mam nadzieje że ty złapiesz bana za BoLa cwaniaku.

@co do tematu zdecydowanie powinneś dostać ub dostałeś bana przez takich ludzi jak selex którzy nie czytają treści to przykre.

Prędzej ci sie ban skonczy niz sie odwołasz taka prawda..

Opublikowano

Nie jest przykre, bo nikt na Was raportów za nic nie wysyła. Będziecie dostawać bany za każdą próbę łamania regulaminu. I dont care, dalej będę tak głosować. 96% Skuteczności nie kłamie. Jak mówiłem, mój ostatni ban był w poprzednim sezonie, więc nie masz na co liczyć.

@Btw, po co mam czytać ich treść? Skoro i tak wiem, że jesteście winni i trzeba Was ukarać?

Jego sprawa na czym gra jak gra i jak się wybił to jest jego sprawa zazdrościcie mu tego

Do bola trzeba mieć mózgu .

A ban zasłużony

TO JEST FORUM O CZETACH KURWA JEBANA MAĆ A NIE FORUM Z LOLEM CHCESZ FLEJMIĆ SELEXA PRZEJDZ NA INNE FORUM >.<

Jeśli zadrościsz selexowi diamonda to czemu ty nie sciągniesz i nie zaczniesz także nakruwiać .

A no tak bo Bol to jest pomoc jedynie a wtedy 70 % zależy od CIebie bol TOBĄ NIE STERUJE tylko wyrzuca kompa

I DONT CARE

Opublikowano

nie dziwię się że sypią się tak reporty na polaków, wystarczy spojrzeć...

Lissandra	[00:43:51]	corki
Lissandra	[00:43:52]	kurwa
Lissandra	[00:43:54]	jebany raku
Lissandra	[00:43:54]	l2p
Lissandra	[00:43:55]	please
Corki	  [00:44:20]	One more word
Corki	  [00:44:23]	And I'm done playin'
Lissandra [00:45:45]	Orianna
Orianna	  [00:47:38]	together 
Lissandra [00:47:43]	
Lissandra	[00:49:06]	you are kurwa reported
Lissandra	[00:49:08]	jebany
Lissandra	[00:49:10]	smieciu
Lissandra	[00:49:11]	corki
Lissandra	[00:49:12]	bo kurwa
Lissandra	[00:49:16]	ssiesz nie milosiernie
Corki	[00:49:21]	Polish turd
Lissandra	[00:49:25]	kuwra
Lissandra	[00:49:26]	ryj
Opublikowano

Jego sprawa na czym gra jak gra i jak się wybił to jest jego sprawa zazdrościcie mu tego

A ban zasłużony

TO JEST FORUM O CZETACH KURWA JEBANA MAĆ A NIE FORUM Z LOLEM CHCESZ FLEJMIĆ SELEXA PRZEJDZ NA INNE FORUM >.<

Jeśli zadrościsz selexowi diamonda to czemu ty nie sciągniesz i nie zaczniesz także nakruwiać .

A no tak bo Bol to jest pomoc jedynie a wtedy 70 % zależy od CIebie bol TOBĄ NIE STERUJE tylko wyrzuca kompa

I DONT CARE

Weź ty się kurwa idź leczyć

SeleX, pierdol się.

Opublikowano

Nie jest przykre, bo nikt na Was raportów za nic nie wysyła. Będziecie dostawać bany za każdą próbę łamania regulaminu. I dont care, dalej będę tak głosować. 96% Skuteczności nie kłamie. Jak mówiłem, mój ostatni ban był w poprzednim sezonie, więc nie masz na co liczyć.

@Btw, po co mam czytać ich treść? Skoro i tak wiem, że jesteście winni i trzeba Was ukarać?

pozdrawiam Cię bo mój ostatni ban był emmm emmm ... czek czek niech sobie przypomnę ..... NIGDY, a gram od sezonu I ...

A ban zasłużony

I DONT CARE

Bo wolę grać normalnie i mieć przyjemność z gry.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Chłopie aby dostać bana za to co wysłałes musi być bardzo dużo raportów i jak widać jest poprostu skończ flamić i patrz jak ty grasz co da to że skomentujesz że kolega źle zdiveował jesteś w stanie mi to wytłumaczyć ?

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Chłopie aby dostać bana za to co wysłałes musi być bardzo dużo raportów i jak widać jest poprostu skończ flamić i patrz jak ty grasz co da to że skomentujesz że kolega źle zdiveował jesteś w stanie mi to wytłumaczyć ?

ja tak mam ze jak ktos mnie wyzywa , mowi ze jestem slaby , to chce udowodnic ze sie myli i gram lepiej.

Opublikowano

Zasluzyles, po co w ogole sie odzywasz w grze? Nie pisz nic od początku gry i bana nie zalapiesz albo mute na początku...

SeleX, po co w ogole sie bierzesz za rozprawy skoro i tak nie chce ci sie czytać wiadomości z czatu? Ja ten caly trybunal pierdole bo jeszcze nigdy nie zostalem zbanowany za coś innego niż AFK, kilka razy w te wakacje wylaczyl mi sie komp bo bylo za gorąco. Tak to nigdy nie bylem banowany a gram od polowy sezonu 1. Wiec ten trybunal to jakaś kpina, tam sie udzielają tylko dzieci które na sile chcą kogos zbanować, bo tak. Prozne są ich nadzieje.

Opublikowano

Co do mojego banowania przez trybunał, to teraz już nawet raportów na większość z Was nie czytam, po prostu klikam ukarz.

96% skuteczności. :) Mam nadzieję, że wielu z Was wyłapało ode mnie bana.

1377778833-U63762.png

Bo ja ostatniego dostałem w poprzednim sezonie. ;__;

Zdaje się, że gracze z Challengera/Diamentu mają jakąś protekcję na trybunał.

O kurwa skrypt na tribunal

Opublikowano

Osobiście nie dziwię się, że dostałeś bana. Ban słuszny.

Tekst tego typu jest gorszy niż wyzwanie kogokolwiek od noobów.

Widziałeś skutek?

Chwilę potem zostałeś wyzwany przez Elise. Dlaczego? Głównie dlatego, że podkręcasz jego nerwy takim prowokowaniem.

Osobiście polecam nie wyzywanie nikogo w LoL'u, ze względu na dużą spinę Graczy w tej grze. Skutkiem tego może być nawet WIN, przy odrobinie współpracy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...