Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Saints Row The Third tnie sie

onfree

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Jest to moj pierwszy temat na forum wiec niewiem czy to dobrze zamiescilem, ale do sedna.

Otoz kupilem ostatnio gre Saints Row IV i smiga mi normalnie. Ale tak troszku mi sie znudzila.

Wiec postanowilem kupic Saints Row The Third (bardziej realistyczna) i sie zaczelo.

Zainstalowalem ja i gdy ja odpalam tnie mi sie napisy na dole menu i obraz za menu. Gre ustawilem na zalecanych ustawieniach i wyszlo Ultra ,ale gra sie tnie wiec pomniejszylem jakosc i nawet na najniżych ustawieniach sie tnie :/

Niewiem czym jest to spowodowane moze jakis program jest odpalony (chodz watpie) no naprawde niewiem.

Prosilbym o szybka odpowiedz :)

A i moj sprzet:

System: win7 64-bit

Procesor: AMD FX-4100 Quad-Core Processor (4CPUs), ~3.6GHz

Pamiec: 4096MB RAM

Karta Graf: NVIDIA GeForce GTS 450

Ps. Komputer kupywany ok. 1 rok temu

2345-800x200.jpg

Opublikowano

Rozumiem że gra działa za pośrednictwem Steam, ale kupiłeś w pudełku czy pobierałeś na platformie? :)

Odpowiem Ci co ja zrobiłem jak miałem taki problem (bo miałem). Pobrałem grę z serwerów Steam i wszystko już działało płynnie.

Tyle Ci mogę powiedzieć bo skoro nowsza część działa płynnie,a to praktycznie to samo jest ja dla mnie to nie widzę jakiegoś konkretnego powodu. ^^ Pozdrawiam. ;3

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

rada jak kolega wyzej.

jesli nie to sprawdz aktualne patche do gry i sterowniki do karty graficznej gdyz SRIV jest nowa gra a wiadomo sterowniki i nowe gry maja to do siebie ze szybko cos do nich wychodzi ;] Mialem podobny problem z GTA IV :)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Dziekuje wam za odpowiedzi z patchowalem gre i wszystko dziala jak nalezy :) bardzo sie ciesze i zaczynam grac :D

Temat uwazam do zamkniecia :)

2345-800x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...