Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download][Non-Premium] MichcILauncher minecraft 1.6.2

michci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są już lunchery wiem wiem. Ale ja zrobiłem taki prosty który robi wszystko co trzeba bez zbędnych opcji typu musisz się zalogować dopiero włączysz grę itp. Mój to zwykły luncher który mam zamiary rozwijać tzn. można będzie przez niego pobierać mody lub texturpacki

Ok przejdźmy do samego programu

Screenshot
7oo4.png

Download

adf. ly/UnEFD

Skan

www.virustotal.com/pl/file/2cd91acae1920deef71a58909954637fe30757a8e11d8aad95a1ca0285a27b5e/analysis/1377766276/

Jeżeli ktoś chciałby się przyłączyć do Teamu oto tego projektu pisać do mnie na PW | GG (na profilu)
To tyle ode mnie. Mam nadzieję, że się przyda
Jeżeli znaleźliście jakieś błędy piszcie.

Opublikowano

W czym pisane.

C#

Zabezpieczyć się by przydało, bo wygląda jakoś najambitniej (lecz wymaga poprawek - np. jest za bardzo wyciągnięty pionowo) z tych co wyszły do tej pory (a mania zalała ten dział launcherami do mc).

To jest "brzydkie":

C:\\Users\\Public\\LunSf\\files.cfg

Tego użytkownika, staraj się odczytać z komputera albo po prostu folder appdata czy jakiś inny - nie wpisując swojego :D

Co do tego:

http://michci.website.pl/ads.php

Można sądzić, że będziesz starał się ciągnąć profity z tego. Także nie jest przyjemne jak wyskakuje takie wredne okienko ;)

Pobaw się jeszcze z logowaniem dla premium, póki co jest dobrze, ale może być lepiej.

9obpmnjr.png

Nowicjusz
Opublikowano

Okno wpisania nazwy postaci nie trybi wpisuje login a po wejściu na serwer moja nazwa to znak równania (=) nie to, żebym miał coś do krótkich nicków.

Ale fajnie by było, jak by to wszystko działało poprawnie. Pozdrawiam

Opublikowano

Okno wpisania nazwy postaci nie trybi wpisuje login a po wejściu na serwer moja nazwa to znak równania (=) nie to, żebym miał coś do krótkich nicków.

Ale fajnie by było, jak by to wszystko działało poprawnie. Pozdrawiam

Dzięki za info. Już naprawione :P

C#

Zabezpieczyć się by przydało, bo wygląda jakoś najambitniej (lecz wymaga poprawek - np. jest za bardzo wyciągnięty pionowo) z tych co wyszły do tej pory (a mania zalała ten dział launcherami do mc).

To jest "brzydkie":

x:\\x\\x\\x\\files.cfg

Tego użytkownika, staraj się odczytać z komputera albo po prostu folder appdata czy jakiś inny - nie wpisując swojego :D

Co do tego:

http://x.x.pl/x.php

Można sądzić, że będziesz starał się ciągnąć profity z tego. Także nie jest przyjemne jak wyskakuje takie wredne okienko ;)

Pobaw się jeszcze z logowaniem dla premium, póki co jest dobrze, ale może być lepiej.

Jak już wspomniałem ten projekt będzie się rozwijał więc pomyśle nad tym. Już zabezpieczony wczoraj na mecz się śpieszyłem

Opublikowano

A ja mam pewien problem po uruchomieniu wyskakuje to i nic więcej:

error.png

Coś z SmartAssembly robiłeś?

Musze mieć zainstalowane aby uruchomić a ten program trochę kosztuje...

Mój stary nick: damian5602
Nick League Of Legends: Sonaes

Opublikowano

A ja mam pewien problem po uruchomieniu wyskakuje to i nic więcej:

error.png

Coś z SmartAssembly robiłeś?

Musze mieć zainstalowane aby uruchomić a ten program trochę kosztuje...

był mały kłopot z zabezpieczeniem który przed chwilą rozwiązałem 09:45 [29.08.2013]

Działającą wersje możecie ściągnąć od teraz

Opublikowano

Nadal twój launcher śmieci tę ścieżkę:

C:\Users\Public\LunSf\

Denerwujące okienko reklam, nawet nie dostosowuje się do reklam które wyświetla:

rekl.jpg

I okienko reklam nazwałeś, tak już nazwy głównego nie zmieniłeś z Form1 (gdzie reklamki to Form2):

form.jpg

9obpmnjr.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przez pewien krótszy czas launcher był niedostępny z przyczyn niewiadomych. Wszystko zostało naprawione więc zapraszam do ponownego ściągnięcia by launcher działał

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...