Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Szukam programu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam programu, który pozwoli na wklejanie do filmu różnych obrazków i tekstów tak jak np w tym filmiku:

Szukam tego programu i prosze, aby ktoś mi wytłumaczył bądź dał link do poradnika ; )

Opublikowano

Jest mozliwosc robienia tego w Camtasii, jednak bardziej godny polecenia jest Sony Vegas Pro.

Mam camtasie studio 8, możesz wytłumaczyć jak to się robi? Jak nie to przeniosę się na vegasa : /

Opublikowano

Jak masz timeline na dole, to po prostu ustawiasz, żeby na dany czas pojawił się napis :)

Taka "adnotacja". Rozumiesz?

Ta zrozumiałęm o co ci chodzi, ale mi chodzi, czy w tym programie mogę sobie "zrobić" sam napis (bez tych strzałek i innych gówienek). Można usunąć ten niebieski kolor co wypełnia te dymki ale da się wymazać to obramowanie? : P

Opublikowano

Na timeline dajesz tekst po prostu i ustawiasz odkąd dokąd, w pojęciu czasu, ma być pokazany.

No tak, to zrozumiałem. Ale ten napis jest zawsze na środku dolnej części filmiku. A ja bym chciał, żeby był np. u góry, z boku, przekrzywiony itp.. tego właśnie nie wiem :D. Pewnie się źle wyraziłem : /

Bym zapomniał, da się ustawić w tym programie coś w stylu stopera, minutnika, co by liczyło czas? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...