Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Multi do LCGN01

Vienio92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam mały problem użyłem multi by linoskoczek Ogólnie na lc destiny mi działa bez problemu a tu na LCN01 po włączeniu 2 okna zalogowaniu się pierwsze robi się czarne (brak reakcji) Nie mogę uruchomić multi jako administrator Nie wiem czemu .

Prosił bym o pomoc

1390144171-U592769.png

Opublikowano

A próbowałeś normalnie zrobić kopiując nksp.exe i dodając końcówkę?

Może występuje jakiś konflikt czy coś, albo komp Ci nie ogarnia? LCGN01/02 to specyficzne serwery.

Opublikowano

Ale wiesz, że multi na Generic robi się inaczej niż na Destiny? ;)

Ale on umie obsługiwać się tym moim skryptem, bo 2 okna w końcu dał radę uruchomić.

Czarnych okien niestety nie ogarniam. Wychodziłem zawsze z założenia, że komp nie wyrabia, na pełny rdzeń proca LC jest wpuszczane czy coś takiego, ale nigdy sam tego nie mogłem sprawdzić.

Co do multi jako administrator, to zaraz sprawdzę, ale wydaje mi sie, że dałem wymagane uruchamianie jako administrator.

edit

A jednak nie dałem, chociaż nie powinno to robić większej różnicy... LC masz na partycji systemowej (zazwyczaj C) czy innej?

Opublikowano

Ale on umie obsługiwać się tym moim skryptem, bo 2 okna w końcu dał radę uruchomić.

Czarnych okien niestety nie ogarniam. Wychodziłem zawsze z założenia,

że komp nie wyrabia, na pełny rdzeń proca LC jest wpuszczane czy coś

takiego, ale nigdy sam tego nie mogłem sprawdzić.

Co do multi jako administrator, to zaraz sprawdzę, ale wydaje mi sie, że dałem wymagane uruchamianie jako administrator.

edit

A jednak nie dałem, chociaż nie powinno to robić większej różnicy... LC masz na partycji systemowej (zazwyczaj C) czy innej?

Raczej tu nie chodzi o komputer bo na PC też mi nie chodzi a parametry PC (4x4.0Ghz 16GBram 2GB Graf)

A próbowałeś normalnie zrobić kopiując nksp.exe i dodając końcówkę?

Może występuje jakiś konflikt czy coś, albo komp Ci nie ogarnia? LCGN01/02 to specyficzne serwery.

A więc tak z dopiskiem 4022 też się uruchamiają 2 okna Ale pierwsze nieraz robi się czarne albo wyskakuje panel logowania ale ścina się okno Dodam że tak mam na obu komputerach

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Do Generic jest końcówka 6574, a nie 4022, więc nie masz nawet po co próbować, bo i tak nie pójdzie.

Taka sama reakcja na obie końcówki

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Generic name 01 kopiujesz nskp wklejasz do folderu bin i dajesz zmień nazwę na nskp2 i nskp przeciągasz na nskp i masz.okno nowe xD

Robiąc każdym sposobem otwierają mi się 2 okna Ale gdy otwieram 2 okno wyskakuje (zezwól lub anuluj) gdy dam zezwól otwiera się 2 okno a pierwsze robi się czarne i już mi się nie chce wczytać wgl I to nie jest wina komputera Sprawdziłem na 2 . Czy to może być wina klienta Miałem starego ale zaktualizowałem i chodzi

1390144171-U592769.png

Opublikowano

A moze otwierasz na ful ekran okno i dlatego xD

otwoz sobie na 800x600

Otwieram w oknie 800x600

Spróbuj zaspamić opcje "Start Multiclient" czy coś takiego w moim multi (to w nawiązaniu do tego co Bloody pisał).

Jeśli ci chodziło o to żeby zespamować i włączyć kilka okien za pomocą twojego programu klikając Launch Więc też nic to i nie daje bo muszę zezwalać na uruchomienie każdego okna oddzielnie . Ale jak zespamowałem i klikałem zezwól cały czas to po 5 oknach wyskakiwał errory

ja ci pomoge bo tez tak mialem :D , nie czekaj az ci sie uruchomi 1 i nastepne tylko 2 od razu :P

Nie mogę ci uruchomić odrazu 2 naraz bo po każdym odpaleniu okna muszę kliknąć zezwól

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Aa juz wiem ;p

musisz w opciach czy gdzies tam usunac te zapytania zeby cie o to xD i bedzie smigac na 10000000000%

Teraz to wgl mi sie nie uruchamia errory same mi wywala gdy nawet kliknę START w kliencie

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Moze daj jakies ss to zerkne co tam sie dzieje moze cos wiecej pomoge xD ;p

http://www.mpcforum.pl/topic/1027398-pytanie-jak-odpalic-multi-na-lcgn01/

Pewno strone WWW mu z multiclienta zrobisz ;)

@Vienio

To może wyłącz te komunikaty w opcjach systemowych? Jak się pojawi, to kliknij "Ustal, kiedy komunikaty będą wyświetlane" czy coś w tym stylu. Przeciągnij suwak w dół i kliknij OK. Niestety, wtedy tracisz na bezpieczeńśtwie, bo jest to jedna z najlepszych rzeczy wprowadzonych w Windows Vista.

Właściwie, to czemu LC uruchamia Ci się jako administrator? Wizatek zmienił, że się zawsze tak się musi uruchamiać?

Opublikowano

@Vienio

To może wyłącz te komunikaty w opcjach systemowych? Jak się pojawi,

to kliknij "Ustal, kiedy komunikaty będą wyświetlane" czy coś w tym

stylu. Przeciągnij suwak w dół i kliknij OK. Niestety, wtedy tracisz na

bezpieczeńśtwie, bo jest to jedna z najlepszych rzeczy wprowadzonych w

Windows Vista.

Właściwie, to czemu LC uruchamia Ci się jako administrator? Wizatek zmienił, że się zawsze tak się musi uruchamiać?

Każdy program na komputerze tak mi się uruchamia Nawet pasjans ^^ Nie mam pojęcia jak wyłączyć tą opcje próbowałem all

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Każdy program na komputerze tak mi się uruchamia Nawet pasjans ^^ Nie mam pojęcia jak wyłączyć tą opcje próbowałem all

Posiadasz viste? Jeśli tak, nie masz możliwości zmiany na win7?

Opublikowano

Vista Powaaaaa... Wyślij screen co Ci się wyświetla przy tym pytaniu o uruchomienie jako administrator.

@UP

Usunąć, to Ty plik możesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...