Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Bug z Fryzurkami premium.

patryk280

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niedawno udało mi się zrobić serwer na plikach by rykox v2. Jestem fanem "Fajnego wyglądu" więc próbowałem założyć fryzurę,ale jak ją założyłem miałem tak jakby "Pustą głowę." Jak ktoś wie jak to naprawić niech piszę, dam plusika :)

Z góry dzięki :)

Jimlok boss

Opublikowano

Wszyscy spekulują, a ja mam prośbę: Podaj zawartość syserr z clienta :) Ale w sumie to będzie to co mówią koledzy wyżej :P

ex

Opublikowano

@up Tak to to co mówią wyżej, nie mam do tego plików, ale mam prośbę.. Mógłby ktoś dać mi linka do tych fryzek np. (Aftro,kapelusz,turban itd..) Bo za chiny nie mogę znaleść ;\ Daje plusa.

Jimlok boss

Opublikowano

@up To co dałeś, to ja widziałem i ten link mi nie działa ;\ Pisze że usunięto. Jeśli masz tą paczkę na kompie to proszę wrzuć np. (na zippyshare.com) albo na inny hosting, byłbym wdzięczny :)

@up Mi ten link nie działa ;\ Pisze że został usunięty. Jak masz tą paczkę na kompie to prosiłbym abyś wrzucił ją na inny hosting, oczywiście będzie plusik :)

Z góry dzięki :)

Jimlok boss

Opublikowano

Oj chyba nie znajdziesz linka do nich na necie jeżeli ktoś Ci specjalnie ich nie spakuje bo szukałem i nie mogłem znaleźć.

Zdziwiło mnie to "Jestem fanem fajnego wyglądu" a wybrałeś pliki RyKox'a więc jest to sprzeczne. xD

1011932_514376648616209_1943977858_n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...