Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarabiać !?

Ringtone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko gram aktualnie na pl'u mam 35 lvl eq +9 coś koło 11/12k hp , i teraz pytanie do was jak mam zarobić na ku , lepsze eq na wyższy poziom .Dodam iż gram na s23 Kronos .Każda pomoc nagradzona bd lajkiem .pozdro

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Bij metki w M2. A jeśli dasz radę, możesz próbować Metki Cienia (45lv) w Dolinie Seungryong. Na Kronosie powinieneś mieć 4 metki na każdym CH dla siebie, ponieważ mało ludzi je bije.

Opublikowano

W tej ograniczonej grze nic nie wymyślisz - tak jak up. Prócz monotonnego bicia nie masz innej opcji. Fakt, faktem.. Żeby coś zarobić na starych serverach gdzie jest multum 90 dropków trzeba się wysilić.

Opublikowano

Na kronisie masz wszystkie metki w m2 dla siebie na kazdym Channelu

to to będzie najlepszy zarobek dla Cb

41196912334212939960.png

Opublikowano

Masz dobre EQ, polecam wbić 65lv, zrobić buffka i łupać metki 70lv, tam zarobek jest konkretniejszy niż w M2

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Okey to będę bił narazie w m2 , powoli zacznę robić bufa i to na tyle narazie

Jeszcze jedno pytanie do was mam takie samo eq na s22 a nawet lepsze jak tam najlepiej zarabiać

Orion s22 Tak samo narazie 35 bym wbił i metki m2/dolina , a może nawet na sohan 55 bym uciągnął z bufem

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

...

Jeszcze jedno pytanie do was mam takie samo eq na s22 a nawet lepsze jak tam najlepiej zarabiać

...

Tak samo. Siedź na tym 35 poziomie i drop kd/ku w M2.

Opublikowano

Nie siedż w m2 ! przy twoim eq 12/13khp musisz miec dobre może bardziej bys opisał bony ;] Lecz w dolinie leceą z tych cieni kamyki duchowe na 35 będziesz miał tego dużo lub idz do trudnego lochu małp i ubijaja bosa jeśli dasz rade w pół dnia będziesz miałem te 4/3 kamyki ;]

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

Okey to będę bił narazie w m2 , powoli zacznę robić bufa i to na tyle narazie

Orion s22 Tak samo narazie 35 bym wbił i metki m2/dolina , a może nawet na sohan 55 bym uciągnął z bufem

Jeżeli na Sohan dajesz radę, to nie widzę sensu siedzenia na lvl 35.

Wbij 45 i lataj na metki w dolinie jak i na sohan.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...