Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

minecraft pelerynka

rokoboko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się jej chyba nawet kupić. Można np. wspomóc twórce Optifine i dostaniesz pelerynkę 'Of' (ale będą ją widzieć tylko ludzie z zainstalowanym Optifine). Taką normalną dostaje się np. gdy będziesz milionowym użytkownikiem (nie wiem jak to napisać xD) kupującym grę.

Opublikowano

A co do tematu jeśli mam premium to jedynie jeśli pomogę twórcy Optifine ją dostanę? Nie mógłbym jej jakoś kupić? Widzę ,że dużo youtuberów ma pelerynki :p

Za pomoc like :D

Opublikowano

YouTuberzy mają właśnie te Of od OptiFine. Zauważ, że np. gdy na serwerze postawisz NPC MinecraftBlow to jego pelerynka pojawi się gdy zainstalujesz Optifine... Z tego co słyszałem pelerynki dostają też Ci co byli na mineconie. (Inny przykład: święta wszyscy mieli jakieś specjalnie pelerynki... :P Niestety nie na zawsze)

Opublikowano

Na pewno kiedyś były pelerynki, czasy alfy... dostawało się je na święta. Teraz pelerynki ma ekipa mojangu, oraz osoby które kupiły bilety na minecon, właścieiel milionowej sprzedanej kopi minecrafta, w tylu przypadkach się orientuje. Pelerynkę można też mieć przez mccapes lub optifine. Widzą ją tylko inni użytkownicy tych programów.

Przykłady pelerynek z minecon:

thumblg.pngthumblg.png

Opublikowano

Żałosne :P Chciałbym sobie kupić pelerynkę ale do USA nie będę jechać :D Szkoda ,że nie można kupić :D

Mojang ma siedzibę w Sztokholmie. Minecony są w europie, kiedyś był w las vegas. Może wystarczy kupić bilet.

"Żałosne :P Chciałbym sobie kupić pelerynkę" Mam nadzieję, że tylko sobie tak żartujesz. To by była głupota, niech pelerynki będą czymś specjalnym a nie rzeczą tak pospolitą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...