Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Warface - jak zagrać przed premierą?

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do premiery Warface pozostało jeszcze trochę czasu, ale gra dostępna jest już w Rosji. Teoretycznie mogą w nią zagrać tylko Rosjanie, ale praktyka pokazuje, że nie tylko. W sieci pojawił się krótki poradnik instruujący, w jaki sposób można rozpocząć rozgrywkę w rosyjskiej wersji językowej gry.

Poradnik opracowany został pierwotnie przez redakcję serwisu PC Gamer. Proces zakładania, instalowania i rozpoczęcia rozgrywki na rosyjskich serwerach Warface wyjaśniamy w kilku poniższych punktach:

• najpierw należy założyć konto na rosyjskiej stronie internetowej gry – http://wf.mail.ru/user/register
  • . W razie problemów warto skorzystać np. z Google Translatora, ale wszystko powinno odbyć się w sposób intuicyjny;
  • pobieramy klienta gry;
  • po zainstalowaniu i uruchomieniu Warface należy nadać imię swojemu żołnierzowi. I tu pojawia się pierwszy poważny problem, gdyż gra przyjmuje tylko nazwy zapisane w cyrylicy. Ale można temu zaradzić, nawet jeśli nie posiadamy rosyjskiej klawiatury. Wystarczy wejść w Panel sterowania -> Region i język -> Klawiatury i języki i następnie kliknąć na opcję Zmień klawiatury. W kolejnym oknie należy wybrać przycisk Dodaj i zaznaczyć układ rosyjski;
  • jeśli przy rozpoczęciu rozgrywki pojawi się błąd, najprawdopodobniej trzeba zmienić ustawienia graficzne. Wchodzimy do opcji (ikona zbroi) i odznaczamy ptaszek przy pozycji Vsync (trzecia opcja od góry) oraz trybie pełnoekranowym (pierwsza opcja);
  • na koniec cieszymy się zabawą.

Poradnik z strony:

http://www.cdaction.pl/news-27951/warface-zagraj-przed-premiera-jak.html

Oczywiście my w EU możemy też pograć, lecz musimy czekać na dodanie do Closed Bety.

♦ Wchodzimy na stronę http://beta.gface.com/

♦ Po środku po lewej stronie, znajduję się pole do wpisania naszego adresu e-mail, wpisujemy poprawny adres.

♦ Po w/w kroku wchodzimy na skrzynkę pocztową i klikamy w reflinka którego dostaliśmy na e-mail.

♦ Teraz czekamy na wiadomość od GFACE, czy zostaliśmy dodani do Closed Bety EU.

Poradnik by Wujek Blacha 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Szkoda, że na ruskim nie działa już zangielszczenie, bo wiem że było i sprawowało się dobrze.
Generalnie mam dostęp do wersji europejskiej, ale aktualnie otwierają dostęp co jakiś czas.
Wkrótce możemy spodziewać się open bety. ;)

siema.

Opublikowano

Takie pytanie odnośnie tej częsci tematu :

Oczywiście my w EU możemy też pograć, lecz musimy czekać na dodanie do Closed Bety.

♦ Wchodzimy na stronę http://beta.gface.com/

♦ Po środku po lewej stronie, znajduję się pole do wpisania naszego adresu e-mail, wpisujemy poprawny adres.

♦ Po w/w kroku wchodzimy na skrzynkę pocztową i klikamy w reflinka którego dostaliśmy na e-mail.

♦ Teraz czekamy na wiadomość od GFACE, czy zostaliśmy dodani do Closed Bety EU.

Czekam już 3 miesiąc i nic długo tak jeszcze będę czekał na to dodanie do bety?

+ tu macie tak jakby widotut (znaleziony w sieci) moze dzięki temu będzie wam łatwiej

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Ja mam dostęp do CBT od stycznia ;) aczkolwiek ostatnio na 8 mail wysłałem (ostatni czyli początek sierpnia ;) i nadal nic nie dostałem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie moge włączyć warface,wyskakuje mi błąd:

An error occurred:
PLUGERR_CANNOT_GET_GAME_CONFIG

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...