Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Szukam plugin (lub skryptu) na spawn mobów bez MobSpawner w wybranym miejscu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie za bardzo wiem oco ci chodzi :D, ale jeżeli chcesz w danym miejscu zrespić moby, to wystarczy essentials i komenda /spawnmob (Nazwamoba) (Ilosc)

P.S Błąd poprawiony :D

Opublikowano

Mozesz uzyc do tego command blockow.

Dziengi :)

napisałbyś komendy do wpisania żeby spawnił się 1 mob na 3 sekundy jeżeli gracz jest 5 bloków ok miejsca spawnu?

b_560_95_2.png

Opublikowano

polecam minecraft wiki jesli chodzi o commandblocki a do tego up chyba potrzebna jest petla redstone :/

(najprosciej bylo by ci to zrobic z spawnerem)

Opublikowano

polecam minecraft wiki jesli chodzi o commandblocki a do tego up chyba potrzebna jest petla redstone :/

(najprosciej bylo by ci to zrobic z spawnerem)

co do pętli to wiem, ale ze spawnerem nie, bo tam gdzie chcę to zrobić jest glowstone na glowstonie :/

b_560_95_2.png

Opublikowano

:/ spawner moze byc oddalony od miejsca spawnowania mobow :P z dokladnoscia do 1 klocka czyli spawner moze byc 60 kratek od miejsca spawnu a to wszystko dzieki mcedit i odpowiedniemu filtrowi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...