Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] Pociskamy do Platynki

todayizdolan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cait vs vayne to spore ułatwienie aczkolwiek gz

myślę że za kilka dni będzie ss z plat

powodzenia

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

gz

lubie jak ludzie wrzucaja tylko te dobre ssy

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

z twoim buildem daleko nie zajedziesz. Statik na caitlyn RLY?

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

o.O? Czemu nie? Wiele ludzi z tym gra nie tylko w goldzie, ale też w wyższych ligach -.- Dobry item.

GZ i powodzenia ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Kolejny cymbał, który nie wie co pisze.. Jest to bardzo dobry item i używam go nie tylko na caitlyn. Ta postać jest elastyczna, może iść nawet 3 różnymi buildami. Daleko nie zajdę? Jeszcze się zdziwisz :>.

o.O? Czemu nie? Wiele ludzi z tym gra nie tylko w goldzie, ale też w wyższych ligach -.- Dobry item.

GZ i powodzenia ;)

Dziękuje. ;)

dzieNgi

43443762229415131449.jpg

Opublikowano

GZ i powodzenia ;)

dla mnie na tej postaci wygodnie po last whisperze (2 item czy tam 3 jak uwzględniasz buty) jest robić infinity. potem składam huragana i GA czy coś innego.

rozumiem że to dobry item, ale wg. mnie niepotrzebny akurat dla cait.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

dla mnie na tej postaci wygodnie po last whisperze (2 item czy tam 3 jak uwzględniasz buty) jest robić infinity. potem składam huragana i GA czy coś innego.

za to hurricane jest zlym itemem na kazdej postaci .

Wystarczy poogladac lcsy na gamescomie grali ze stattikiem na cait. Ja wole pd

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Farm tak dalej, a na pewno wyjdziesz. ;) Ja carruję zazwyczaj mid game, gdzie jestem lepszy od pozostałych z lvlem tylko mała rada - stattik to nie najlepszy item. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Farm tak dalej, a na pewno wyjdziesz. ;) Ja carruję zazwyczaj mid game, gdzie jestem lepszy od pozostałych z lvlem tylko mała rada - stattik to nie najlepszy item. ;)

Akurat to prawda, nie jest PERFEKCYJNY, ale się sprawdza. Często zastępuję go innym phantomem lub innym sytuacyjnym itemem, aczkolwiek ja go lubię, i najgorszy nie jest.

Za to Ty oczywiście jesteś wszechwiedzący i najlepszy w tej grze. Hurricane? Ten item dla mnie nie istnieje, i nie ma racji bytu. Co do IE, jak najbardziej może być.

43443762229415131449.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...