Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Zmiana rang na zakup broni.

Instaqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyliście ale rangi na kupno bron zostały zmienione.

Teraz można kupić

AR: 98fd75b2d0350b9dd9ca624134b47968.png

SMG: 47eaa5c5880d4dcf8e565a09e0585c28.png

SR: ab43e8110bc9d804262ecc807719078b.png

SG: ec386f3cb1dd415e88ed9e808baa63ef.png

Pistol: c6f4f5dbd10c4d0dc9a0aa0c73d9040b.png

Ca staje sie coraz lepsze <3

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Jakbyś mógł usunąć spoilery, bo nie każdym to działa. Jak dla mnie trochę lipa, bo teraz bez wysiłku ludzie będą mogli latać z tymi lepszymi broniami.

Tutaj macie co z czego się zmieniło ;)

635132844779325894.png

Opublikowano

Jesteście pewni , że to zmiana na stałe ? Jeśli tak to bardzo kiepsko.. każdy low lvl bedzie biegał z dobrą bronią..

Na pewno na stałe ;) Nie robili by tego na tydzień. Jak dla mnie też kiepsko, bo pół roku temu latałem na HQ, żeby usp tactical założyć. Innych ta zmiana cieszy, innych nie. Mogli dać chociaż połowę broni na low level, a nie od razu wszystkie...

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Dopiero co kupiłem sobie USP Tactical SE na perma a teraz można za GP kupić.. ;_; Można sie wkur**ić..

Masz na perma :) Po co marnować GP na to?

Niby tak ale masz wersję SE, jak dla mnie lepsza niż zwykła. :)

Różnicy dużej nie ma, ale za to jest ładniejsze B)

Opublikowano

Life is beautiful <3

USP Tactical i L96A1 Ghille :D

Szkoda, że jeszcze nie obniżyli cen ;x

Opublikowano

Sory za offtop ale nie chce zakładać osobnego tematu.. Wydaje mi sie czy to nowe PSY M416CQB ma większy dmg niż zwykłe CQB ? Co o nim sądzicie ?

Zbieram + : D

Opublikowano

Sory za offtop ale nie chce zakładać osobnego tematu.. Wydaje mi sie czy to nowe PSY M416CQB ma większy dmg niż zwykłe CQB ? Co o nim sądzicie ?

Jak porównywałem to niczym się w sumie nie różni. Nie wiem jak sprawuję się w grze. Dla mnie to tylko inny kolorek, który łatwiej zauważyć.

Opublikowano

ale gówno tyle sie kiedyś gralo zeby wbic MAJA NA USP/L96a1 Ghille a teraz takie gówniaki bedą z tym latały porażka niech jeszcze wszystkie itemy dla speców będą od SFC to będzie wogole zajebiscie

Opublikowano

ale gówno tyle sie kiedyś gralo zeby wbic MAJA NA USP/L96a1 Ghille a teraz takie gówniaki bedą z tym latały porażka niech jeszcze wszystkie itemy dla speców będą od SFC to będzie wogole zajebiscie

Podejrzewam, że itemy speca też będą wkrótce na low level. Tak samo jak jest na NA.

Opublikowano

Ja tylko tak kminie jak typie mogłeś kupić us tactical se na perma jak to jest nx rare xD Nie żebym sie czepiał. eventy jak zwykle do du**, ... a może ja narzekam. Jak się ma już jakąś rangę LTC/COL to co mu po takim evencie. Za to low ranki bedą miały ubaw po pachy.. aż strach wejść teraz do gry ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja tylko tak kminie jak typie mogłeś kupić us tactical se na perma jak to jest nx rare xD Nie żebym sie czepiał. eventy jak zwykle do du**, ... a może ja narzekam. Jak się ma już jakąś rangę LTC/COL to co mu po takim evencie. Za to low ranki bedą miały ubaw po pachy.. aż strach wejść teraz do gry ;/

Przez weekend można było kupić Tacticala na perma, za bodajże 10k nx.

Opublikowano

usp tactical se był do kupienia przez weekend, wiem bo sam go mam na perma, aż się dziwiłem że nx rare na perma, a te bronie od niższych rang to tylko event, poczytajcie na stronie combata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...