Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki bóg na początek ?

Tychus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakiego boga na początek kupić za 5500 ?? mam już 3k :P Czy ta małpa HUn taz cyz jakoś tak będzie dobry ??

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Małpa nadaje się jedynie do jungli, a to dla początkującego gracza jest zbyt ciężkie do opanowania.
Osobiście polecam coś z adc - Neith tudzież Apollo, nic trudnego w sobie nie mają i bardzo przyjemnie się nimi gra, sprawdź. ^^

Opublikowano

Małpa nadaje się jedynie do jungli, a to dla początkującego gracza jest zbyt ciężkie do opanowania.

Osobiście polecam coś z adc - Neith tudzież Apollo, nic trudnego w sobie nie mają i bardzo przyjemnie się nimi gra, sprawdź. ^^

No apollo mi się spodobał i ta małpa :D nie wiem kogo brać ;p

3xup AD

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

AD melee - Loki, Fenrir

AP - Zeus (papierowy strasznie, słaby na początek), Change, Poseidon (banalny), Freya.

AD ranged - Neith i Apollo, ewentualnie Cupid.

Tank - Ares, Hades

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Ja ci polecam Lokiego lub He Bo.Jak dla mnie są świetni.

Lokiego trzeba umieć ogarnąć, więc na początek nie jest zbyt prosty. A ja polecam Neith bo to nią właśnie zaczynałem i mam nią chyba najlepsze wyniki. Mogę również śmiało polecić Hadesa który też na pozór wydać się może trudny, a jest dosyć prosty do opanowania. :)

Opublikowano

Polecam Cupida. Dla nowicjusza w sam raz. Dash jest, heal + "wytwórnia many", jak to mój kolega mówił. Ulti świetne do tf, 2x stun. Polecam :)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Sorki że ja nie w temacie, ale "Wytwórnia many"? O co chodzi, wczoraj kupiłem Cupida i nie zauważyłem, żeby miał jakąś "wytwórnie many".

Opublikowano

Polecam Cupida. Dla nowicjusza w sam raz. Dash jest, heal + "wytwórnia many", jak to mój kolega mówił. Ulti świetne do tf, 2x stun. Polecam :)

"Wytwórnia many" na wyższym lvlu skilla się w ogóle nie opłaca. Kosztuje bodajże 95 na 5 poziomie, a zwraca po 30.

poniewieramy się czlowieku                      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...