Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Cześiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż mam taki problem . Grałem sobie na minecraft by zyczu , i zobaczyłem że mam mało fps . Więc zainstalowałem Optifine , żeby się nie lagowało , teraz się nie laguje . Tylko bardzo mocno ścina . Jak niszcze klocki , to muszę czekać 3-5 minut aż się zniszczą . Proszę o pomoc

Opublikowano

Odinstaluj jave, i ściągnij ponownie w odpowiedniej wersji (32 lub 64bit.) - zalezy od systemu. Ps. Uzywaj innego launchera niż Zycza bo ma keyloggera ;) Mozesz jeszcze sprobowac odpowiedniej konfiguracji optifine.

Opublikowano

Nom zyczu ma KeyLoggera to kradnie hasła zaufaj nam i usun to.

HAHAHIHIHEHEHUHUHYHYHEHEHAHAHUHUHEHEHAHASUHAUSHAUSHAUSHAUHSUASHUAH

Spróbuj na MagicLauncherze, przeinstaluj minecrafta, zaaktualizuj biblioteczki JWGL

1377337197-U369478.png

Opublikowano

Zyczu nie ma keylogera. Tylko ci co gó*** wiedzą tak piszą, banda dzieciaków... -.-

masz 100% racje ponieważ plotka o keyloggerze została puszczona przez współpracownika twórcy launchera (zycza) ponieważ ten go wywalił/oszukał nwm jak to dokładnie było i ten co został wywalony puścił plote o tym że zyczu ma keyloggera

@topic zaktualizuj jave i zmień launcher np na setcraft lub innego poszukaj w google a szybko znajdziesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...