Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Root

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak zrootować sony xperie LT18i ? Szukałem wszędzie i nigdzie nie ma... Do każdego jest a do tego telefonu nie ma a no i przy okazji , jak już zrootuje to jak mam wgrywać sobie nowe czcionki do sms itp?

87943057614851321151.png

Wspieram akcje PustaMiska.pl

Opublikowano

xxx

Nie mów że nigdzie nie ma bo ja mam ten telefon i znalezienie poradnika trwało 30 sec.
Czcionki można wgrywać albo specjalną aplikacją dostępną w Google Play albo ręcznie przez root explorer.

Opublikowano

Nie wiem do końca co to ADB :O Sciągnałem to i wygląda to tak

78322921077770908479_thumb.jpg

A tak poza tym to tak, podłączam USB włączam ten program potem dowonly klawisz telefon włącza> wyłącza i tak 3 razy , potem to okienko na PC się wyłączy telefon włączy i dalej jest to samo. Antywirusa tez mam off.

87943057614851321151.png

Opublikowano

Ja Ci polecam skorzystać z tego poradnika (po angielsku). Tam masz wszystko dokładnie opisanie (a nie na odwal ja na polskich forach) i nie powinno być problemu.

Podobno androida 4.0.4 nie da się zrootować a w tym poradniku opisany jest downgrade (po rootowaniu opisali upgrade).

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1874801
Opublikowano

Zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcja i wyskoczyło mi coś takiego pod koniec :

72590044028358516684_thumb.jpg

Niby zrootowane, a dalej wchodzę i pokazuje że roota nie ma.

87943057614851321151.png

Opublikowano

Ta, może mi ktoś wytłumaczyć dokładnie jak to zrobić tutaj, na forum? krok po kroku, bo już nerwy tracę, wszystkie downloady itp. po polsku, proszę ;_;

Próbowałem też programem OneClickRoot i wyskoczyło "your android device failed to root"

Eh. Zdezaktualizowałem androida do 2.3 wtedy próbowałem rootować i pokazywało mi że nie mam włączone debugowania, a miałem..

87943057614851321151.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...