Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Boty/Bugi

czesiek666474

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dawno już nie grałem w seafight a ostatnie konto zostało mi zbanowane hehe i tu moje pytanie czy nadal są jakieś bociki oczywiście na błyskotki oraz bugi i czy mógłbym mi je ktoś wymienić i wytłumaczyć jak gdzie i co :D?

Opublikowano

Grzesiek ja mam bota na błyski który rusza ci myszką, również mam bota który lata w tle podczas tego gdy on lata możesz robić inne rzeczy na komputerze. :)

Napisz do mnie wiadomosć o cenę się dogadamy :).

Witam dawno już nie grałem w seafight a ostatnie konto zostało mi zbanowane hehe i tu moje pytanie czy nadal są jakieś bociki oczywiście na błyskotki oraz bugi i czy mógłbym mi je ktoś wymienić i wytłumaczyć jak gdzie i co :D?

Ja mam bota na błyski napisz mi wiadomosć to o cenę się dogadamy :)

Opublikowano

Grzesiek ja mam bota na błyski który rusza ci myszką, również mam bota który lata w tle podczas tego gdy on lata możesz robić inne rzeczy na komputerze. :)

Napisz do mnie wiadomosć o cenę się dogadamy :).

Ja mam bota na błyski napisz mi wiadomosć to o cenę się dogadamy :)

on pewnie nie ma bota a jak ma niech da screeny

Opublikowano

Szukam darmowego boa jak to było kiedyś że sam sobie latał po mapie i zbierał nie mam zamiaru płacić za oszukiwania w gierze pewnie i tak dostanę bana prędzej czy później ;p szukam osoby która by się podzieliła tajnikami bógów oraz darmowym samoczynnym botem :D

Opublikowano

A co masz na myśli mówiąc skrypty bo niebardzo ogarniam jeszcze :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

boty są ale płatne i na określonczy czas i nie radze kupować od osób niepewnych a jako taki krak tego bota jest ale osoba ktora go zkrakowała też chce za niego kase

a co do skryptow to są płatne i darmowe ale darmowe również świetnie chodzą sam mam bardoz fajnego na pergamin na błyskotki nie mam bo nie używam ponieważ jak dla mnie to głupota zbierać błyski na bocie na pergamin jasne bo jednak robić samemu to ciężko ale błyskotki to żaden problem a pozatym za błyskotki mozna latwo wyrwać bana

Opublikowano

wstawie link do scara na pergi którego trzeba puścić na scarze 3.22 do niego instalke też wstawie. Ale z innego konto bo to mam do szkoły i poza domem a w domu mam inne

Opublikowano

Mógłbyś napisać jak to włączyć ?

z góry dziękuje :)

normlanie pobierasz oba pliki instalujesz scara 3.22 i odpalasz ten skrypt przez tego scara potem logujesz się na konto wchodzisz na pergamin i naciskasz play czyli ten zielony trujkącik i on ci zaczyna robić ładnie pergami tylko nawigacje musisz ustawić

Opublikowano

ej napiszesz mi na jakiej przegladarce to odpalic i na morzu jakie ustawienia zrobic i jaki zomm itp :P z gory dzieki :D

ej a mogl bys mi napisac na jakiej przegldarce odpalic tego scara i jakie opcje mapy morza : zomm jaka rozdzielczosc itp ... :D z gory dzieki :D

Opublikowano

ej napiszesz mi na jakiej przegladarce to odpalic i na morzu jakie ustawienia zrobic i jaki zomm itp :P z gory dzieki :D

ej a mogl bys mi napisac na jakiej przegldarce odpalic tego scara i jakie opcje mapy morza : zomm jaka rozdzielczosc itp ... :D z gory dzieki :D

zoom to ten pasek to na 30% nawigacja jest w skrypcje tam niewiele jest do zmiany ja to robię na chrome a na mapie to rozdzielczość 800X600 układ na mapie morza obojętny tyle żeby nic jej nie zasłaniało i był widoczny pasek z pż i pamiętaj że wchodzisz sam na pergamin nie wchodzi a w nawigacji jak nie widzisz tego w skrypcie to tylko to musi być ustawione to co w czerwonej ramce reszta bez zmian może zostać

http://img593.imageshack.us/img593/7308/jwv4.jpg

334qlo8.jpg
Opublikowano

coś musisz mieć źle ustawione mi i kumplowi wszystko ładnie śmiga a na pewno scarem 3.22 włączasz ten skrypt jak naciśniesz to play to w prawym dolnym rogu powinno ci wyskoczyć okienko że zaczął chodzić

334qlo8.jpg
Opublikowano

jak nie zmienia fali jeśli ci chodzi o wchodzenie na inny pergamin to nie wchodzi bo nikt nie napisał w skrypcie żeby wchodził

334qlo8.jpg
Opublikowano

Mi wyskakuje takie cos jak właczam :

Compiler Hint 2 Variable 'TARGETXX' never used

Compiler Hint 2 Variable 'NPCCOUNT' never used

napisze mi kto o co chodzi ?

Opublikowano

jak nie zmienia fali jeśli ci chodzi o wchodzenie na inny pergamin to nie wchodzi bo nikt nie napisał w skrypcie żeby wchodził

Chodziło mi oto że robi 1 fale a już drugie nie robi

2013-11-26 00:23:25

Cadoc(8) zatopił Twój statek.

2013-11-26 00:21:31

Otrzymałeś 245 x Proch czarny.(zakończenie fali)nie robi fali dalej tylko z perga wychodzi

Opublikowano

dołączam się do pytania . mam tak samo. robi mi jedną fale potem tak jakby albo wychodzi albo przestaje bić i boty mnie klepią. gdyby ktoś udzielił odpowiedzi byłbym bardzo wdzięczny bo z informatyki to dupa jestem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...