Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Elc AMX :>

kondikk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie dot. perków na w/w czołu, poniżej zamieszczam zdjęcię z aktualnego faktycznego stanu załogi

Chodzi mi czy perki są w dobrej kolejności, i co wklepać na trzeci perk?

cdfb.png

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Witam, mam pytanie dot. perków na w/w czołu, poniżej zamieszczam zdjęcię z aktualnego faktycznego stanu załogi

Chodzi mi czy perki są w dobrej kolejności, i co wklepać na trzeci perk?

cdfb.png

Pozdrawiam ;)

camo w elc camo jest bardzo ważne !

Opublikowano

Żarówa spoko, ale perk indywidualny danego załoganta juz mniej. Lepiej na tym drugim wziąć kamo i jako drugi perk naprawa/siostry

Opublikowano

Pierwszy zestaw spoko, ale na drugi weź camo i braterstwo.

Niech przekwalifikuje braterstwo na 1, żarówka na drugim do tego gładka jazda lub jazda terenowa, kamo na 3

Opublikowano

Dokładnie, Camo sie w kij przydaje na lightach a szczegolnie na ELC bo jest taki malutki ;D

elc to nie scout za slabe radio wiki pedi sie klania ;) camo jest git na nim popieram cie

Opublikowano

elc to nie scout za slabe radio wiki pedi sie klania ;) camo jest git na nim popieram cie

Scoutem jest, ale innego rodzaju, stajesz w krzakach w zasięgu radia i świecisz, jak trzeba to uciekasz - po to ma tą zrywność ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...