Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jail [Rangi-Plugin RankUp Oraz PermissionsEx]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciałbym się spytać czy jest możliwość wykupienia rangi dla vip'a (kolejnego sektoru) bez utraty rangi vip?

Wiem ze da rade takie coś zrobić,może ktoś zechciałby pomóc,napisać coś sensownego,poradnik,podać plugin,z-edytować konfigurację mych pluginów?Za wszystko 100-krotne dzięki.

Nie wiem czy to jest wina essentials czy pluginu odpowiadającego za chat,a może coś z mym permission.Jedno mogę Wam powiedzieć,jestem doświadczonym headadminem i jest to mój pierwszy jail,nigdy nie musiałem robić czegoś takiego ale w sumie człowiek uczy sie przez całe życie.Czekam na wasze propozycje/przemyślenia.

Opublikowano

Według mnie musi być ręcznie napisany plugin na VIP + permissie w configu.

Sam tego szukam, bo pluginy pod PRISON + MINI GAME mam zrobione i czekam aż coś się konkretnego pojawi.

Jestem właścicielem kilku serwerów Minecraft.

Jestem chłopakiem.

Niedługo startuje mój serwer Prison.

Opublikowano

Według mnie musi być ręcznie napisany plugin na VIP + permissie w configu.

Sam tego szukam, bo pluginy pod PRISON + MINI GAME mam zrobione i czekam aż coś się konkretnego pojawi.

Gdzieś wyczytałem że to wina essentials chat który nie pozwala na dwie rangi jednocześnie.

@UP

Pisany ręcznie plugin na permissje raczej odpada,może to dla tego że permissionsEx nie czyta dwóch rang naraz i dlatego potrzeba innego pluginu...

Może permissions albo permissionsb,nie mam pojęcia.

Czekam aż ktoś mądzrzejszy wypowie się w tym temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...