Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] wywalanie na pulpit

InQer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po wgraniu windowsa 7 wywala mnie na pulpit w czasie gry ( gra sie minimalizuje) tak co jakis czas, jest to bardzo wkurwiajace, jakies rady ?

Opublikowano

Bardzo często powodem jest skype (zapewne gadasz na nim z kumplami podczas gry). Zawsze możesz grać w oknie (wtedy nie minimalizuje).

Opublikowano

A nasuń kursorem (podczas gry) w lewy górny róg ekranu i kliknij. Bardzo często mi tak minimalizuje w różnych grach.

Opublikowano

Jaką masz karte graficzną? Bo ja mam tak że mogę mieć 2 monitory podłączone. A mam tylko jeden i jeżeli myszką kliknę poza prawą krawędzią monitora gdy gram to mi też się minimalizuje. Jak każda gra. :)

Opublikowano

Po wgraniu windowsa 7 wywala mnie na pulpit w czasie gry ( gra sie minimalizuje) tak co jakis czas, jest to bardzo wkurwiajace, jakies rady ?

Miałem ostatnio to samo, spróbuj zagrać w lola w oknie ( lecz mi tu jeszcze migał, czasami erkan... Format )

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...