Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge pobrac torrenta

I Need Moneeey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnij normalnie :) , wontpie że komus będzie chcialo sie robic upa żebys mógł sobie pobrać no chyba że ktoś ma dobrego neta to nie wrzucą + takim zadaniem to administracja metin2 powinna się zajać; )

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

@up

nie chce zeby mi ktos wrzucal tylko moze ktos ma torrenta gdzies z strony metin2

a klient normalnie z tego gameforge live to slyszalem ze to lipa jest bo ja nie chce grac na pl tylko kamer moda wklepac i grac na privie

70hs.png
Opublikowano

Dokładnie tak jak @up mówi , pobierz normalnie , to nie zajmie długo , raptem 700 mb. Nawet jak byś miał wolnego neta to i tak poczekasz trochę i w końcu się kiedyś ściągnie.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

post miał być 2x @up . A co do kamera to mi ładnie śmiga na tym nowym , więc nie dawno instalowałem i nie widziałem problemu .

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...