Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

Jacek1882

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio wymieniłem części bazowe w komputerze płyte procesor ramy i kratę graficzną oddałem komputer do formatu bym miał na nowo swieżo postawiony sytem wgrałem sterowniki karty graficznej zrobiłem wszystkie updaty windowsa mam windows 7 i mój problem dotyczy tego że np Minecraft czy origin nie chcą się włączyć na origin pisze że logowanie w trybie online jest nie możliwe czy niedostępne a w minecrafcie jak chce się zalogwoać to piszę że logowanie nie powiodło się bla bla bla wydajie mi się że te poszczególne programy tak jak by były odcięte od interentu potem zainstalowałem sobie Age Of Emires 3 + wszystkie dodatki chciałem wlączyć to wyskoczył mi błąd że musze directa x'a nowego zainstalować zainstalowałem i ruszyło coś tam chciałem podać serial to wyskoczyło mi że błąd brakuje jakiegoś pliku netman.dll nie wiem może ktoś coś zaradzi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...