Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] warto grać?

FocusMB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie opłaca się dark orbit to gówno już tibia lepsza a tibi nienawidze....

@up Znowu jakiś plebs który reklamuje forum które i tak padnie z braku uzytkowników

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Nie polecam , dlatego że jest za dużo osób którzy grają na botach . Można łatwo ukraść konto

Kurwa, kolejny debil nie mający pojęcia co się dzieje w grze a pierdoli głupoty wprowadzając ludzi w błąd -.-

Teraz botów nie ma i zapewne nie bedzie a dlaczego ? Bo przede wszystkim są offline a jesli nawet byłyby online to i tak będą się bać puścić żeby perma nie wyłapać lub stracić pp/ulepszenia

Konta kradną tylko tym idiotom, którzy mają takie samo hasło do maila jak i do konta i później płaczą gimby na TS że im konta kradną,

I nie można łatwo konta ukraść bo nie ma publicznego buga na maila

Raz jeszcze podkreślam że warto w to grać

Opublikowano

Nie wracaj do tego ,,gunwa'' zwane DO, jak by wprowadzili nowe metody zarobku czy coś żeby dało się grać bez kasy

ale tego nie dodadzą więc spokojnie, ale dodali parę nowości jak desing do statków specjalnych za 150k ? Moim zdaniem

od dnia gdzie wprowadzono havoki lub LF4 nie warto wracać, chyba że jesteś nołlajfem lub lubisz robić konto z rok, dwa

aby móc gdziekolwiek wylecieć.

Warto ? Niby dlaczego ? Bo botów nie ma ? Chyba że kupno konta z LF4 i havokami to jak najbardziej ale raczej nic nie

ma do bicia :P

Polecam, :)

Hahahaha...

Nie polecam , dlatego że jest za dużo osób którzy grają na botach . Można łatwo ukraść konto

A teraz już nikt nie boci i nadal uważam że nie warto grać, uridium trzeba zarobić w milionach aby coś mieć.

Ukraść konto ? Zapraszasz flaxa do grupy i tracisz konto, bynajmniej taka jest możliwość...

pyhvh7E.png

Opublikowano

To wszystko zależy od ciebie. Jak chcesz grać to graj, ale musisz się uzbroić w dużą ilość cierpliwości.

Zapomniałeś dodać że czas i pieniądze też tu są potrzebne jeśli się chce do czegoś dojść

Opublikowano

nie prawda ja grałem codziennie i dorobilem sie konta dość dobrego i tylko kilka sms na różne duperele

Polecam grać w darkorbit a jeżeli nie masz czasu to kup sobie konto na allegro.....

ja osobiście wolę się pomęczyć by osiągnąć sukces bo jeżeli wszystko masz za darmo nie ma radości z ubijania itd.

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

nie prawda ja grałem codziennie i dorobilem sie konta dość dobrego i tylko kilka sms na różne duperele

Polecam grać w darkorbit a jeżeli nie masz czasu to kup sobie konto na allegro.....

ja osobiście wolę się pomęczyć by osiągnąć sukces bo jeżeli wszystko masz za darmo nie ma radości z ubijania itd.

Konta do darkorbit na allegro za darmo nie znajdziesz ...

Opublikowano

nie polecam ci zaczynac od nowa sam juz w to nie gram konto sprzedalem , mozesz zaczac pod warunkiem ze wystartuje zupełnie nowiuski serwer wtedy beda wmiare, powtarzam w miare wyrownane szanse co i tak bez przelewow nawet tych najdrobniejszych sie nie obejdzie do tego premka to podstawa jak zaczynasz .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...