Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shingeki no Kyojin (Attack on Titan)

sebasku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, teraz chciałbym zaprezentować wam grę na podstawie anime: Shingeki no Kyojin(Attack on Titan/Attack on Giant)

http://fenglee.com/game/aog/

Krótki opis sterowania:

Backspace - Pełny Ekran(FullScreen)

R - Zmiana Ostrza

T - Reset(Tylko na Singlu)

P - Pauza(Podczas zatrzymania gry przy pomocy tego klawisza można zmienić przypisanie naszych klawiszy lub po prostu cofnąć się do menu głównego gry)

Sterowanie Postacią:

W - Ruch do Przodu.

A - Ruch w Lewo.

S - Ruch do Tyłu.

D - Ruch w Prawo.

N - Salutowanie

Sterowanie Sprzętem do Trójwymiarowego Manewru:

Q - Lewy Hak. (?)

E - Prawy Hal. (?)

Spacja - Oba Haki. (?)

Atak:

LPM - Zwykły Atak.

PPM - Atak Specjalny.

Kamera:

Są trzy rodzaje kamer:

Original

WOW

TPS

Kamerę można zmieniać naciskając klawisz C(domyślnie).

Na początek radziłbym przetestować każdą z kamer i sprawdzić z jaką czujemy się najlepiej.

Flary:

Flary trzeba samemu przypisać do klawiszy w ustawieniach gry:

W menu:

Settings ---> Flare Green(Zmiana kierunku ruchu / W Tej grze raczej służy żeby pokazać gdzie się znajdujesz ---> Flare Red(Zwyczajny) ---> Flare Black(Odmieniec)

W Settings(Ustawienia) można zmienić przypisanie każdego klawisza takiego jak lewy/prawy hak, oba haki, poruszanie postacią itd.

Na poniższym screenie możecie dowiedzieć się paru w miare przydatnych rzeczy które i tak prędzej czy później sami zrozumiecie

etzh.png
Opis Gry:
Gra polega na zabiciu wszystkich tytanów w jak najszybszy i najefektowniejszy sposób. Gra w brew pozorom nie jest łatwa.
Mapy:
@EDIT TEMAT BĘDZIE NA BIEŻĄCO AKTUALIZOWANY

graphic.png

Opublikowano

Wiem o tym i planowałem założyć temat o tej grze, lecz Ty mnie uprzedziłeś.

A tak po za tym to Twój temat nie jest aktualizowany a ja będę starał się aktualizować ten temat na bieżąco i będzie stale ulepszany :)

graphic.png

Opublikowano

Gra jest tworzona przez jednego zapaleńca, i muszę przyznać, że gra bardzo dobra później temat jeszczę rozwinę bo dużo więcej rzeczy chciałbym tu dodać :)

graphic.png

Opublikowano

Fajna gierka, świetnie postacie zrobione, gorzej z tymi tytanami, ale fajna. Jednak nie dla mnie, nie mogę ogarnąć kamerki :D

Opublikowano

@UP

Potrenuj, ja tak samo nie mogłem ogarnąć kamerki ani celownika a teraz nawet nie najgorzej mi idzie ;)

Wczoraj z jednego hita tytanowi Levim 742 dmg mi siadło ale i tak mój best hit to 1242 :D

graphic.png

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...