Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż nie wszyscy zostaliśmy zbanowani. Chcemy utworzyć nową gildie graczy, którzy jeszcze grają.

Kto gra niech się zgłosi.

Pozdrawiam!

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

W gildi zostaly z 4 osoby jeszcze, ktore banna nie otrzymaly.

w piatek napisze nowy temat poniewaz zakladamy od nowa gildie-D&G dostal banna a byl masterem wiec bezsensu.

Wszystkich ocalalych juz goraco zapraszam-obysmy przetrzymwali do tego piatku bez banna.

Oraz w pitaek wieczorem podam wszystkie szczegolowe informacje jak sie z nami skontaktowac w grze i poza nia aby do nas dolaczyc.

sygna1o.jpg

Opublikowano

A co do tych banów na rusro to prawdopodobnie są za multi acc. Tzn., że na jeden adres IP przypadało np. 8 kont.

Tylko tak podejrzewam, bo nie mogę mieć pewności. Myślę tak, ponieważ SonYuo, Ja , inni gildiowicze, którzy mieli tylko 1 konto i żadnych goldfarm nie zostaliśmy zbanowani. :lol:

Pozdrawiam. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja miałem 4 gold famry i jedna "główna" postać i bana nie dostałem xD Ale nie wiem czy to przez to że nie grałem przez tydzień czy coś innego :P

Sig.png

Opublikowano

ja tylko raz na mialem 2 konta na raz wlaczone i nie mam banika ;) teraz fajnie sie gra nie ma kolejek xD a jak sa to o 16~ i za 3/4 razem max wbijamy ;)

Opublikowano

Ja tez jeszcze nie dostalem bana i mam nadzieje ze nie dostane zbyt szybko:) Mialem 3 wczesniejsze postacie , ktore zostaly zbanowane (za nick). Watpie zeby za multikonta banowali.Predzej za latanie na bocie.

PS. Gram na serwerze Zeus

Opublikowano

Ludzie za co to;/??? Bocilem 1tydzien pozniej potzestalem;/ 2tyg (wogole niegralem) dzisiaj patrze atu ban !!!! A Pewnie tylko Polakow banuja bo 90% ludnosci z serwera to Polacy.....

Opublikowano

Ludzie za co to;/??? Bocilem 1tydzien pozniej potzestalem;/ 2tyg (wogole niegralem) dzisiaj patrze atu ban !!!! A Pewnie tylko Polakow banuja bo 90% ludnosci z serwera to Polacy.....

Za nick zapewne, albo za bota, co z tego ze tydzień..

Bywalec
Opublikowano

oni banowali tylko za nicki ja mam 5 kont na 4 mam super po rusku nicki :P a na 1 miałem jakieś duperele i zbanowali mi je :P

Admin Cienia
Opublikowano

Ja miałem same ruskie nicki tylko ze 10/11 charów odpalone naraz może dla tego, ja idę na csro, bb.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

ja mam po rusku Tymon i nie wiem co to u nich znaczy :D

Narazie botce ile sie da i nie mysle o bannie(mam nadzieje ze go nie dostane bo juz mam prawie 50lvl..)

Gildie bede zakladal w piatek po 21 wiec napisze nowy temat jak ja stworze.

sygna1o.jpg