Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielki problem cs

Kocykmariana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, grałem sobie normalnie w cs'a, czasami mnie wywalało i był napis cstrike coś tam, teraz jak włącze cs'a to mi się włącza jakiś serwer, jak wyjde to jest coś nad 4 napisami quit itd JOIN US i BEST SERVERS i jak klikne np. find servers to mi się włącza serwer też :( reinstal nie pomaga, gamemenu.res usunięte proszę POMOCY

Opublikowano

Hmm zobaczy czy jaką masz wersje cs-a jeśli masz v23 to np. ściagni v32 powinno pomóc jeśli nie pomoże warto by było kupic cs-a to by na 100 % pomogło zobacz też czy nie masz binda wpisanego czasami .

Opublikowano

USUWAŁEM POPATRZ NA GÓRE!

usunąłem resource z cstrike i cstrike.lv i zadziałało, nie wchodziło mi w serwery, mogłem wyszukać je, lecz aby weszłem na serwer to mi sie pojawiały jakieś okienka, po chwili wyskoczył komunikat

Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono MSVCR80.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem.

pojawiły się 2 takie komunikaty, jak kliknąłem OK w 1 i 2 to mi się cs wyłączył.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...