Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Składam bratu kompa

ZarazWymysle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przydała by sie jeszcze obudowa ;)

OCZ ma troche krótkie kable więc nie zawsze może sie udać ładnie je ułożyć.

Budżet jak rozumiem 1800PLN ?

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Tak :D

Może uda się kable ogarnąć.

Obudowe zamówie mam na oku www.morele.net/obudowa-silentiumpc-brutus-410-pure-black-at-x-ssd-bt-410-397103/

Bang bang bang

Opublikowano

W sumie mam dla ciebie dobrą wiadomość, po zmianie niektórych części na podane przez nas tańsze a równie dobre lub nawet lepsze uda się włożyć lepszą kartę graficzną, ogólnie tak to widzę : http://www.morele.net/inventory/info/Divf0k/

Chyba nie muszę mówić że na tym kompie to każde call of duty z wszystkim na maxymalne pójdzie bez najmniejszego problemu.

@edit A budy i nagrywarki nie potrzebujesz ?

@down zobacz sobie na jego 1 post, w proponowanym przez niego zestawie nia ma budy i nagrywarki po czym wywnioskowałem że nie trzeba. FACEPALM dałeś mu tą samą kartę co ja tylko droższą i z krótszą gwarancją i przyciołeś na wszystkim czym się da (płyta, zasilacz, dysk itp.) wątpie żeby 400w to utrzymało

Opublikowano

Kagor a ty co dales? Tez ciales na wszystkim a nie dales mu budy.

400W utrzyma i da spory zapas

Gtx650ti boost = hd7850 tanszy ale gorzej sie kreci

@edit

Kagor a ja po 3. poscie wnioskuje ze jednak chcialby bude

Opublikowano

up. więc teraz zwróć uwagę na to że zestaw z 1 posta kosztuje 1795 zł a autor napisał że myśli nad Brutusem po czym wnioskuje że posiada oddzielny budżet na niego.

@edit dobra nie odzywajmy się do puki autor nie powie co dokładnie chce i jaki jest maxymalny budżet na wszystko.

@down zamilcz, ps. kto wgl mówi że autor podkręca !?!?!

Opublikowano

Budżet 1800zł Max. Chcę złożyć Kompa pod gry aby Chodziło MW3 na wysokich lub na średnich. Nie podkręcam

Bang bang bang

Opublikowano

1800 zł na wszystko !?!? to jakim cudem chcesz obudowę i nagrywarkę to tego twojego zestawu zmieścić !??!

Opublikowano

Albo dodaj mi nagrywarke do zestawu. Zrób mi zestaw a ja z Kumplem informatykiem go przeanalizuje ;D

Bang bang bang

Opublikowano

Moim zdaniem, komuter z Tematu ma za słabą kartę graficzną pod ten p[rocesor, i po co od razu 2 gniazda na Ram zapychać?

Asus M2V-MX

AMD Athlon 64x2 4800+ AM2

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Gigabyte 8400GS 512mb Full HD

Opublikowano

Albo dodaj mi nagrywarke do zestawu. Zrób mi zestaw a ja z Kumplem informatykiem go przeanalizuje ;D

Proszę cię bardzo tak będzie wyglądał full zestał : http://www.morele.net/inventory/info/Am1WpD/ moim zdaniem najlepszy w tej cenie, nie ma co ryzykować z gorszym zasilaczem czy płytą.

@edit nie zrozumiałem tylko czy mam przyciąć na reszcie żeby dodać budę, nagrywakrę i zmieścić się w 1800zł czy po prostu je tam dorzucić.

Opublikowano

Ewentualnie zestaw z płytą główną obsługującą USB 3.0, PCI:

Goodram DDR3 4GB 1333MHz CL9 - 117.00 zł

Gigabyte GeForce GTX650TI Boost 1GB DDR5/192bit DVI/HDMI/DP PCI-Express (ver. OC) - 546.00 zł

MSI B75MA-E33 Intel B75 LGA1155 (PCX/VGA/DZW/GLAN/SATA3/USB3/DDR3) - 196.00 zł

Intel Core i5 3350P LGA1155 BOX - 662.00 zł

Liteon nagrywarka DVD iHAS124-04 czarny/wewnętrzna OEM - 76.00 zł

Corsair VS Series 450W - 147.00 zł

Seagate Barracuda 500GB SATA3 (ST500DM002) - 206.00 zł

Montaż zestawu komputerowego PC - 1.00 zł

Zestaw dostępny jest tutaj (wystarczy wrzucić produkty do swojego koszyka).

Kupując zestaw komputerowy w Techplanet, w polu kod rabatowy wpisz: mpcforum, dostaniesz darmową wysyłkę do domu, oraz usługę montażu za 0 zł i podstawowe testy całego komputera !

Opublikowano

Ewentualnie zestaw z płytą główną obsługującą USB 3.0, PCI:

Goodram DDR3 4GB 1333MHz CL9 - 117.00 zł

Gigabyte GeForce GTX650TI Boost 1GB DDR5/192bit DVI/HDMI/DP PCI-Express (ver. OC) - 546.00 zł

MSI B75MA-E33 Intel B75 LGA1155 (PCX/VGA/DZW/GLAN/SATA3/USB3/DDR3) - 196.00 zł

Intel Core i5 3350P LGA1155 BOX - 662.00 zł

Liteon nagrywarka DVD iHAS124-04 czarny/wewnętrzna OEM - 76.00 zł

Corsair VS Series 450W - 147.00 zł

Seagate Barracuda 500GB SATA3 (ST500DM002) - 206.00 zł

Montaż zestawu komputerowego PC - 1.00 zł

Zestaw dostępny jest tutaj (wystarczy wrzucić produkty do swojego koszyka).

Kupując zestaw komputerowy w Techplanet, w polu kod rabatowy wpisz: mpcforum, dostaniesz darmową wysyłkę do domu, oraz usługę montażu za 0 zł i podstawowe testy całego komputera !

A w czym oni mi to złożą w jakiej obudowie? ;d Muszę zamówić w tym zestawie obudowe nie?

Bang bang bang

Opublikowano

To dodaj mi jakąś dobrą obudowę do tego koszyka. A ja już zobacze to wszystko. Będą lajki. I potem rozpatrzymy wszystkie gotowe zestawy jakie mi przedstawiliście :D

Bang bang bang

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...