Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayPal pytanie.

- Pawlak -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chcę jutro kupić humblebundle i zastanawiam się czy jest jakiś kod do paypala jak do telefonu żeby kupić i doładować ? Czy trzeba wpłacać kasę na konto w banku a później na paypal ?

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Nie da rady doładować paypala przez sms

Humble z bf3 jutro się kończy

Najprościej zrobić przelew z konta bankowego

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jak masz konto w banku to zakładasz konto na paypal.com (dane muszą być IDENTYCZNE jak te w banku) i przelewasz pieniądze z rachunku konta bankowego na swój rachunek na koncie PayPal.

Opublikowano

Nie da rady doładować paypala przez sms

Humble z bf3 jutro się kończy

Najprościej zrobić przelew z konta bankowego

Nie chodzi mi o doładowanie przez smsa tylko kupić kod doładowujący konto paypal.

Jak masz konto w banku to zakładasz konto na paypal.com (dane muszą być IDENTYCZNE jak te w banku) i przelewasz pieniądze z rachunku konta bankowego na swój rachunek na koncie PayPal.

Nie dam rady jestem w pracy od 6.30 do 17. A bank mam do 17 tylko otwarty :c

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Hmm, to zrób tak. Wstań np o 5:30 (ja bym na Twoim miejscu tak zrobił), wejdź na paypal.com i już przelej kase z banku na swoje konto PP, i już będziesz miał. Jakbyś nie wiedział jak to się robi to Ci pomoge.

Opublikowano

Tak wiem tylko minus jest taki że dziś dopiero dostałem zaliczkę na budowie a na koncie nie mam kasy :( więc pierw do baku trzeba wpłacić żeby później zasilić pp. Ale jak coś wymyśle napiszę jutro do Ciebie na pw.

@edit Jak z rana wstanę poszukam nr. konta do banku i zostawię dziewczynie ona może mi wpłaci...

1373700515-U207193.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...