Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release] FunnyZhyper v5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
buehehe takich jak ty nie chcial bym gdyby mi hajs dawali za kolegowanie sie z toba :D

@up sproboj przeszukac porty

Znowu spamujesz dziecko :(

musictagfh0wg6.jpgmangaandanimefa9.jpg18706.png

Life is brutal,and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas

Opublikowano

CYTAT(Mikiel^^ @ Jun 14 2008, 03:45 AM)

buehehe takich jak ty nie chcial bym gdyby mi hajs dawali za kolegowanie sie z toba

@up sproboj przeszukac porty

Znowu spamujesz dziecko

Sorry za dubel posta

musictagfh0wg6.jpgmangaandanimefa9.jpg18706.png

Life is brutal,and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas

Opublikowano

Tak prawde mówiąc to jest pewien sposób na odpalenie tego na każdym serwerku. Pobieramy programik Zero Dump do edycji okien oraz wartości programów aktualnie działających i to co jest zablokowane można zmienić. U mnie na 1.04h nie łazi czit, ale to pewnie wina wersji, ogólnie odpala i wchodzi odpowiednio na serwer, czyli działa, pewnie wina wersji ale mógłby ktoś przetestować. Link do programosa, działanie banalne, jeśli trzeba będzie moge napisać poradniczek ;p

A tera mam takie pytanko. Od czego zalezy polaczenie Client - GameServer bo ja ciagle mam off ;/

http://www.softpedia.com/progDownload/zero...load-17208.html

Pisałem to wyzej ale sie czytac nie chce?

Opublikowano
Znowu spamujesz dziecko :(

Ty za to wcale nie spamujesz

Tak prawde mówiąc to jest pewien sposób na odpalenie tego na każdym serwerku. Pobieramy programik Zero Dump do edycji okien oraz wartości programów aktualnie działających i to co jest zablokowane można zmienić. U mnie na 1.04h nie łazi czit, ale to pewnie wina wersji, ogólnie odpala i wchodzi odpowiednio na serwer, czyli działa, pewnie wina wersji ale mógłby ktoś przetestować. Link do programosa, działanie banalne, jeśli trzeba będzie moge napisać poradniczek ;p

A tera mam takie pytanko. Od czego zalezy polaczenie Client - GameServer bo ja ciagle mam off ;/

http://www.softpedia.com/progDownload/zero...load-17208.html

Pisałem to wyzej ale sie czytac nie chce?

Czytac sie chce tylko nie znamy widoczni8e odpowiedzi. Tak trudno sie domyslic?

Poczekaj moze ktos odpowie.(BUMP) :P :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
ja powiem ze w tych sprawach to jestem goly,

Ale jak wlaczam gre to odrazu DC ... net frameworka 2 mam, ale to 2gie to nawet neiwiem coto jest :P

to sie nie zabieraj do hakowania mu xD :P

kledrart5.png
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę Bardzo

INNY :q Link Do FunnyZhyper

- http://www.4shared.com/file/50035133/da826...rified=697360e0

Link Do Loobpack'a

- http://www.4shared.com/file/39210421/787db...rified=697360e0

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ej no ludzie!! napiszcie może jak się to obsługuje a nie kłóćcie się!! Mam taki sam problem jak inni... Przy włączeniu gry DC. Niech ktoś opisze co i jak... bo ten temat się zrobił wielki spam ;/

BLESS

• 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

@D&G

skontaktuj sie z LegendaryHacker1337 i mozesz kupic energycheat ktory dziala obecnie na globie wzraz wszystkimi funkcjami

2006-2010

Opublikowano

Sory ale jak juz cos wstawiasz na forum to dawaj to na jakis darmowy hosting a nie na forum. Pozdro.

A dodatkowo niestety ale nie chce mi sie ten program uruchomic niewiem z jakich powodow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...