Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co i jak ban;/ [POMOC/PYTANIE]

xalekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka już dosyć dlugi czas temu dostałem bana na anglia 2.

Bocilem na kbot na vps i teraz jak sie loguje to spowrotem mnie daje do okna logowania nie wiem czy to jest ban i tu moje pierwsze pytanie:

1.Czy to jest ban?

Moje drugie pytanie:

2. Czy da rade odzyskac to konto?

Mialem tam klan kredkowy i to konto bylo szefem klanu i mam tam nawet spora sumke i mam pytanie jak zrobic zeby ten klan odzyskac mam tam duzo kont kredkowych ijedno normalne ale nie sa liderami klanu:

3.Jak odzyskac klan?

I czwarte pytanie dotyczy kupna konta:

4. Czy oplaca sie kupowac konta jak tak to jakie i za ile minimalna kwota?

W piatym pytaniu chcialem sie zapytac czy oplaca sie za kupic bota dokladnie chodzi mi o pdbota (czy jakos tak) oczywiscie po wakacjach

5. Czy oplaca sie kupic pdbota po wakacjach?

Pozdrawiam i licze na szybkie odpowiedzi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi się wydaję, że do bug lub problem z przeglądarką/flash player/java itp...

graphic.png

Opublikowano

Żal mi was kurwa poprostu jest, skoro po wpisaniu passów aby się zalogować i wyborze servera wyrzuca go znowu na stronę logowania to dostał bana 72h/perm

Nie da rady odzyskać konta, mogłeś nie bocić

Nie da rady odzyskać klanu, mogłeś myśleć i dać prawa na jakieś noob konto

Opłaca Ci się kupić napój gdy chce Ci się pić ? Zapewne tak więc nie pytaj głupio bo jak nie masz konta a chcesz grać to musisz konto kupić

Jakie ? Najlepsze za najtańszą cenę.

Dostałeś bana i nadal chcesz bocić dodatkowo kupując bota który już od dawna jest offline, śmiechłem hehłem i chuj wie co jeszcze -.-

Opublikowano

Żal mi was kurwa poprostu jest, skoro po wpisaniu passów aby się zalogować i wyborze servera wyrzuca go znowu na stronę logowania to dostał bana 72h/perm

Nie da rady odzyskać konta, mogłeś nie bocić

Nie da rady odzyskać klanu, mogłeś myśleć i dać prawa na jakieś noob konto

Opłaca Ci się kupić napój gdy chce Ci się pić ? Zapewne tak więc nie pytaj głupio bo jak nie masz konta a chcesz grać to musisz konto kupić

Jakie ? Najlepsze za najtańszą cenę.

Dostałeś bana i nadal chcesz bocić dodatkowo kupując bota który już od dawna jest offline, śmiechłem hehłem i chuj wie co jeszcze -.-

Powinieneś sobie ymienic nick na: Gówno bardziej byc Ci pasowało. ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Powinieneś sobie ymienic nick na: Gówno bardziej byc Ci pasowało. ;p

Nie dosyć że Ci pajacu pomogłem to jeszcze mi dogryzasz -.- Weź się kurwa najlepiej z tego forum bo mi negatywnie na urodę działasz

Żeby nie było off topu:

jak masz error99 to masz perma, jak masz error=calmdown to w ogóle wyśmieją Cię jak złożysz odwołanie od bana

Zobacz sobie w linku co masz

Opublikowano

panie Gunwo

masz 21 postów na tym forum, więc się z łaski swojej w taki sposób nie wypowiadaj, bo nazbierasz %% zanim dobijesz do 30 postów, poza tym twoje wypowiedzi nie są na poziomie odpowiadającym forum, z którego korzysta kilka tysięcy ludzi dziennie ;P

@xalekx

1. skopiuj link jaki ci wyskakuje po zalogowaniu się na konto-dostaniesz odpowiedź czy to ban

2. nie da rady odzyskać konta, aczkolwiek moje konto zbanowane jakieś 2,5roku temu na pl3 niedawno dostało unbana, ale dostałem zaraz znowu banika ;]

3. klan możesz próbować odzyskać pisząc do supportu, że masz konto w tym klanie, podaj jakiś nick, powiedz, że konto lidera też było twoje, ale dostałeś bana dawno temu, teraz chciałbyś wrócić do gry na małym koncie i chcesz wypłacić sobie kredki, żeby ci przepisali lidera na inne konto, może poskutkuje

4. konto czy się opłaca kupić .. jeśli nie masz co robić z kasą to pewnie, tylko musisz się upewnić, że nie było na koncie bana, bo zaraz dostaniesz perma i kaska w błoto

5. pbdo bot jest offline, ale z tego co jD pisał, to w wolnym czasie pracuje nad przywróceniem funkcjonalności, być może niedługo będzie działał na zasadzie pixela

Opublikowano

panie Gunwo

masz 21 postów na tym forum, więc się z łaski swojej w taki sposób nie wypowiadaj, bo nazbierasz %% zanim dobijesz do 30 postów, poza tym twoje wypowiedzi nie są na poziomie odpowiadającym forum, z którego korzysta kilka tysięcy ludzi dziennie ;P

@xalekx

1. skopiuj link jaki ci wyskakuje po zalogowaniu się na konto-dostaniesz odpowiedź czy to ban

2. nie da rady odzyskać konta, aczkolwiek moje konto zbanowane jakieś 2,5roku temu na pl3 niedawno dostało unbana, ale dostałem zaraz znowu banika ;]

3. klan możesz próbować odzyskać pisząc do supportu, że masz konto w tym klanie, podaj jakiś nick, powiedz, że konto lidera też było twoje, ale dostałeś bana dawno temu, teraz chciałbyś wrócić do gry na małym koncie i chcesz wypłacić sobie kredki, żeby ci przepisali lidera na inne konto, może poskutkuje

4. konto czy się opłaca kupić .. jeśli nie masz co robić z kasą to pewnie, tylko musisz się upewnić, że nie było na koncie bana, bo zaraz dostaniesz perma i kaska w błoto

5. pbdo bot jest offline, ale z tego co jD pisał, to w wolnym czasie pracuje nad przywróceniem funkcjonalności, być może niedługo będzie działał na zasadzie pixela

Nie interesuj się moim tonem wypowiedzi i moimi %, w dodatku to ty powielasz odpowiedź co już podchodzi pod spam

Klanu już poprostu nie odzyska, mógł myśleć i dać prawa na jakieś konto i teraz nie płakać a ty nie wprowadzaj go w błąd. To co każesz mu napisać jest karane banem bo w pewnym sensie "pushuje" kredyty więc następne konto pójdzie do banowania ... myśl trochę zanim cokolwiek komuś poradzisz -.- "Konto lidera też było twoje" Czyli wykorzystywał system nieuczciwie bo to zabronione jest żeby czerpać z tego korzyści. Taa, mądrze poradziłeś naprawdę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...