Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak wyjść z "EloHell" Metoda 1 by Destroyer

destroyer09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradnik spoko właśnie próbuję coś zdziałać w Silver I Lee na topie jeszcze mógłbyś dodać masterki i runki.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Bardziej mi to przypomina poradnik do Lee Sina. To że nie ma obrazków nie znaczy że jest słabe (dzieci tak mówią ponieważ czytanie bez obrazków przerasta ich umiejętności). Wszystko w miarę dobrze opisane (są buildy, runy, sepcjalizacje). Było też wspomniane o zachowaniach w kilku sytuacjach. Jedyne co przeszkadzało to 1 tekst i buidy prawie nieczytelne (przez kolor). Co do lee sina to się zgadzam że można się nim wybić (na własnym przykładzie, przez miesiąc z bronz do silver). Ogólnie mi się podoba dam Like.

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia".

Opublikowano

Bardziej mi to przypomina poradnik do Lee Sina. To że nie ma obrazków nie znaczy że jest słabe (dzieci tak mówią ponieważ czytanie bez obrazków przerasta ich umiejętności). Wszystko w miarę dobrze opisane (są buildy, runy, sepcjalizacje). Było też wspomniane o zachowaniach w kilku sytuacjach. Jedyne co przeszkadzało to 1 tekst i buidy prawie nieczytelne (przez kolor). Co do lee sina to się zgadzam że można się nim wybić (na własnym przykładzie, przez miesiąc z bronz do silver). Ogólnie mi się podoba dam Like.

O to mi chodziło :) Metoda - lee sin poradnik, w następnym zastanowie się jeszcze nad jakim championem napiszę bo trochę tego jest :)

Opublikowano

Nie reaguj na zaczepki o ganki np "pls gank top" to Ty jesteś junglerem i Typowinienieś najlepiej wiedzieć kiedy i gdzie gankować.

Jak to przeczytalem to jeblem . Ja jak prosze o gank to znaczy ze ostro przegrywam , czuje ze przeciwnik moze mnie zabic. Zwykle poprostu informuje o wardach , ale jezeli ktos prosi o gank to musisz sie nim zajac w pierwszej kolejnosci , szczegolnie na takim brazie gdzie odrazu ktos sfeeduje przeciwnika 5-0 na przyklad, i game over.

Dodam jeszcze ze ty zamierzasz zrobic double buffa i przejsc pol mapy do enemy reda, a enemy jungler ma dopiero zaczynac reda pozdrawiam , teraz wszyscy prosza o smiteless , nikt nie robi jungli tak wolno

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie reaguj na zaczepki o ganki np "pls gank top" to Ty jesteś junglerem i Typowinienieś najlepiej wiedzieć kiedy i gdzie gankować.

Jak to przeczytalem to jeblem . Ja jak prosze o gank to znaczy ze ostro przegrywam , czuje ze przeciwnik moze mnie zabic. Zwykle poprostu informuje o wardach , ale jezeli ktos prosi o gank to musisz sie nim zajac w pierwszej kolejnosci , szczegolnie na takim brazie gdzie odrazu ktos sfeeduje przeciwnika 5-0 na przyklad, i game over.

Dodam jeszcze ze ty zamierzasz zrobic double buffa i przejsc pol mapy do enemy reda, a enemy jungler ma dopiero zaczynac reda pozdrawiam , teraz wszyscy prosza o smiteless , nikt nie robi jungli tak wolno

Chodziło mi raczej o to, że to my powinniśmy wiedzieć kiedy zgankować i kiedy laner naprawde potrzebuje ganka.

Co do jungli nie wierzysz - sam zobacz, pozdrawiam na bronzie nie takie rzeczy się dzieją pozatym dystans od naszego blue do ich reda nie jest taki duzy jaki się wydaje ;]

Opublikowano

elo hell doesnt exist tyle w temacie

CZY TY JESTEŚ JAKIŚ UŁOMNY ? Czy ja pisalem ze elo hell ISTNIEJE? nie TO PO CH** spamujesz, polecam przeczytac jeszcze RAZ OD POCZATKU

Opublikowano

Zmien te kolorki na czarny bialy i szary bo sie czytac nie da

ogolnie ujdzie w tloku

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Wszystko ladnie napisane, tylko te kolory :C

Warto wgl skladac botrk na lee? Nie wydaje mi sie zeby to byl dobry item. Moglby sie ktos wypowiedziec na ten temat?

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...