Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] brąz 5 elo hell

MezczyznaZBuszu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam z tej strony xShy

zaczne od tego ze nie umeim kompletnie wyjsc z brąz 5 Obrońcy Nunu. gdy wchodzę do quene odrazu mam last picka nigdy nie miałem pierwszego picka co mnie wkurwia bardzo. gram w lola od 2011 więc wiem jak grać tyle że mam niezłe elo hell wtym bronzie. teraz sa wakacje i mam 67 lp ale jak zaczynałem miałem 0 lp ... zagrałem w bronze 5 obrońcy nunu 230 gier i nigdy nie byłem w seri wiele razy kosztem szkoły przyjaciuł itp raz całą noc siedziałem i nie spałem tylko wbijałem punkty ligowe bo myślałem że nie będzie dzieci... niestety były.. i tu mam pytanie: jak wyjść z tego lewackiego ścierwa??

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie wyjdziesz już raczej , bo masz MMR niskie (patrzałem na lolking) i dobiera ci dzieci same.

Moim zdaniem jedynym wyjsciem jest nowe konto :(

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

A jeśli inni wychodzą za kasę z bronzu V to jednak nie da się wyjść? Był taki fajny filmik na yt gdzie o tym gościu mówił...

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Również zerknąłem na Twoje konto i muszę stwierdzić, iż Varusem sobie radzisz - przynajmniej patrząc po statach. Niestety, acz jednak ADC dosyć trudno wycarrować grę - od tego są co niektórzy toperzy, junglerzy i miderzy, typu Diana, Fizz, Riven. Supportów się lepiej nie tykaj - dużo nie zdziałasz w teamie, a ryzyko jest, iż trafi się na nieogarniętego ADC, który nie będzie umiał wykorzystać Twojej pomocy we właściwy sposób. Na Twoim miejscu napisałbym do Riotu (nie zaszkodzi, a nóż, widelec pomogą). Wyjść z brązu V coś czuję, iż wcześniej czy później wyjdziesz - widać, że masz chęci oraz zapał, a także umiejętności.

Opublikowano

Graj z kimś duo. Weź picka, którym grasz najlepiej, a jeśli masz last picka to po prostu weź kontrę na swojego opponenta na linii. Sam pick już daje lekką przewagę, a jak umiesz tą kontrą grać to możesz bardzo łatwo wygrać linię.

Opublikowano

Nigdy nie wyjdziesz stamtąd, jak umiesz dobrze grać to lepiej zrób nowe konto, najlepiej na weście, wygrasz prawie wszystkie normale ze swoim skillem bo tam to dopiero jest niski poziom, szybko wbijesz 30 i postaraj sie wygrac 10 gier, łatwo jest bo tam tez taki poziom jak na normalach. Ja wygralem 9 na smurfie bo w 1 grze bylo 2 afkow ;/ Jak wygrasz 10 to bedziesz w silver 1/2 a potem juz latwo do golda.

Opublikowano

Graj duo, najlepiej gadaj z kolegą, puszczaj sobie swoją ulubioną muzyczkę. Sam próbuje z tego gunwa wyjść >,<. Staraj się skupić na farmie, nie flamuj i bądź towarzyski, walnij czasami żart i najważniejsze, nie poddawaj się. Z przegranych meczy naprawdę nie ma się o co martwić. Czasami, mogą się przeciwnikowi trafić takie ziemniaki jak na 1lv.

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

witam z tej strony xShy

zaczne od tego ze nie umeim kompletnie wyjsc z brąz 5 Obrońcy Nunu. gdy wchodzę do quene odrazu mam last picka nigdy nie miałem pierwszego picka co mnie wkurwia bardzo. gram w lola od 2011 więc wiem jak grać tyle że mam niezłe elo hell wtym bronzie. teraz sa wakacje i mam 67 lp ale jak zaczynałem miałem 0 lp ... zagrałem w bronze 5 obrońcy nunu 230 gier i nigdy nie byłem w seri wiele razy kosztem szkoły przyjaciuł itp raz całą noc siedziałem i nie spałem tylko wbijałem punkty ligowe bo myślałem że nie będzie dzieci... niestety były.. i tu mam pytanie: jak wyjść z tego lewackiego ścierwa??

Ts-a jakiegoś posiadasz?

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Jak nie umiesz wyjśc z brązy to jesteś słaby, tam gre da sie wygrac samemu :)

Opublikowano

ale jak wyjść>>????????

ja nie chce duetu

Pytam czy masz ts-a za 10 minut sie wykąpie i odpisze na twój post

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

da sie wyjsc, muszisz sie tylko nauczyc grac :) nie ma zadnego sposobu na dwywizje jestes tylko ty, gry na brazie sa tak latwe ze samemu mozna wygrac, tylko trzeba sie nafeedowac na jakims noobie jak ty pozdro ;pppp

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

witam z tej strony xShy

Bo jesteś suaby i siedzisz tam gdzie powinieneś.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Jeśli jesteś od początku w Brązie V to po prostu jesteś tak słaby, że zasługujesz tam siedzieć i nie pomoże Ci nic bo nie umiesz grać.

Graj z kimś lepszym duo kto cie wycarruje albo kup sobie boostowanie.

Opublikowano

Nie da się wyjść z bronzu V? bitch please. Jak umiesz grać to wyjdziesz. Jak nie to nie. Kolega mnie poprosił żebym mu wyszedł z bronzu V troszke wyżej a wyglądało to tak:

M6IoONx.jpg

ZCJhLXA.jpg

Ttgbobb.jpg

g0ako0.jpg

Opublikowano

Nie da się wyjść z bronzu V? bitch please. Jak umiesz grać to wyjdziesz. Jak nie to nie. Kolega mnie poprosił żebym mu wyszedł z bronzu V troszke wyżej a wyglądało to tak:

M6IoONx.jpg

ZCJhLXA.jpg

Ttgbobb.jpg

Może i się da, ale jak masz bardzo niske MMR to nie ma szans praktycznie.

Jedynym rozwiązaniem będzie nowe konto.

Chyba, że znajdziesz osobę z dywizją +gold która będzie grała duo z tb.

Opublikowano

Może i się da, ale jak masz bardzo niske MMR to nie ma szans praktycznie.

Jedynym rozwiązaniem będzie nowe konto.

Chyba, że znajdziesz osobę z dywizją +gold która będzie grała duo z tb.

A wiedziałeś, że jak wygrasz kilka, kilkanaście gier z rzędu to znowu będzie normalnie...Myślenie nie boli.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Powiem tak jesli masz umiejetnosci zawsze wyjdziesz z danej ligi .

Jest glupota to co ludzie mowia na temat elo hell.Ja same spadlem do poziomu 800elo jednak za cel obielem sobie srebro

Wychodzilem 6miesiecy jednak to nie byla winna mojego teamu tylko moja (oczywiscie zdarzaly mi sie osoby ktore psuly gre)po rozegranie 600rankedow wrescie udalo mi sie wejsci do srebra.

Winna jestes ty a nie inni gracze pograj wiecej draftow odpocznij od rankedow.Za miesiac wroc a odczujesz roznice.Pamietaj nie flajmuj stawiaj wardy zdobywaj global gold carruj druzyne tlumacz ludzia ich bledy jednak pamietaj sam musisz sie tez jeszcze duzo nauczyc graj by stac sie lepszym

Opublikowano

A jeśli inni wychodzą za kasę z bronzu V to jednak nie da się wyjść? Był taki fajny filmik na yt gdzie o tym gościu mówił...

uhm

inni potrafią wyjść za kasę a wy nie potraficie. Nie istnieje coś takiego jak elo hell ludzie.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

A czemu myslicie ,ze to on ? To troll jakis widac ze w lobby selexa mial czyli on ma diamonda ( sygna) Nie pieprzcie mu,to troll jakis

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

wszyscy raportowani do trybunału bo nie piszecie na temat i mnie to bardzo wkurza

p.s: zapłacę za boost do brązu czwartego

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...