Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Sądołów - Co o tym myślicie?

DJ D-VorT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam troche ich rozumiem.. wiecie jakie firma bedzie miała straty po takim filmie? Rozumiem wolnosc słowa itd ale nie przesadzajmy. W wiekszosci produktow spożywczych jest tyle chemii ze masakra. Taki film mozna nakręcić z wieloma innymi produktami jednak takie firmy nie mogą na to pozwolić. Dlatego wlasnie nałożyli na niego taka karę.

Opublikowano

Ja tam troche ich rozumiem.. wiecie jakie firma bedzie miała straty po takim filmie? Rozumiem wolnosc słowa itd ale nie przesadzajmy. W wiekszosci produktow spożywczych jest tyle chemii ze masakra. Taki film mozna nakręcić z wieloma innymi produktami jednak takie firmy nie mogą na to pozwolić. Dlatego wlasnie nałożyli na niego taka karę.

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Jak dla mnie to śmieszna sprawa. Wyrazić opinię i już sprawa do sądu? Gdzie tu wolność słowa, przecież żyjemy w wolnym kraju, więc można robić to co się chce. Wiadomo, że można ponieść za to konsekwencje, ale za takie coś...

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jak dla mnie to śmieszna sprawa. Wyrazić opinię i już sprawa do sądu? Gdzie tu wolność słowa, przecież żyjemy w wolnym kraju, więc można robić to co się chce. Wiadomo, że można ponieść za to konsekwencje, ale za takie coś...

ahahhahh

Wiesz gdzie kończy się twoja wolność? (nie tylko słowa) tam gdzie zaczyna się wolność innej osoby.

Ten Piotrek (chyba) nawet nie wyraził swej opinii. Po prostu zaczął 'obrażać mięso (?)' firmy Sokołów SA nie podając żadnych naukowych faktów.

Porównanie:

Zupełnie jakby był fanboy-em jedenj gry i wyśmiewał się z drugiej nic o niej nie wiedząc.

Opublikowano

On nie powiedział " Ludzie nie kupujcie wędlin z sokołowa bo to gówno!" tylko raczej " Wędliny z sokołowa są naszprycowane chemią, uważajcie co jecie".

Tutaj diss na sokołów wykonany przez gimpera.

POLSKA SCENA YOUTUBE JEST JAK HUSARIA NIKT Z NIĄ NIE WYGRA. Oni doznają większych strat gdy 200.000 ludzi napiszę wiązankę na ich stronie.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Beka z deczka, że za jakąś opinię o tatarze Sokołów pozywa o znieważenie czy cokolwiek innego. Rozumiem jeszcze jakieś bluzgi, obelgi i inne takie, takie, ale kurde. Nie smakuje mu, coś mu nie przypasowało, ocenił, więc wtf? Gdzie tu logika?

Opublikowano

Jeśli chodzi o mięso to jest to niepokojące co działo się z tym mięsem ale z drugiej strony pan Piotr nie miał najmniejszego prawda mówić o szkodliwości produktu i podważać jego jakość dlatego też został pozwany do sądu za naruszenie wizerunku produktu. ;)

Opublikowano

"GIMBUSY" było zbyt szczegółowe. Miałem na myśli jeszcze całe pokolenie dwudziestolatków, które gówno wie o życiu. Skończyli marketing i zarządzanie, narzekają na brak pracy, narzekają na wszystko. Ich metoda walki? LAJKIIIII I HEJTY, a przypadek tego nieszczęsnego tatara to tylko kolejny tego przykład. Nie podoba się? Obraźmy wszystko i wszystkich, oczywiście przez internet.

Masz zastrzeżenie do ich mięsa? Zadzwoń na infolinię, przejdź do oddziału. Nadal masz? Zadzwoń do sanepidu. Ups, nic nie wykryli? och, jaka szkoda...

I jeszcze tylko dodam cytując kolegę wyżej, o co w tym wszystkim chodzi, bo chyba nie wszyscy wiedzą. Nie został ukarany za wyrażanie własnego zdania.

pan Piotr nie miał najmniejszego prawda mówić o szkodliwości produktu i podważać jego jakość dlatego też został pozwany do sądu za naruszenie wizerunku produktu.

//o szkodliwości produktu, która nie istnieje. Taki jest po prostu proces technologiczny wytwarzania mięsa tego typu, sprawdźcie sobie mięsa(wyroby) tego typu innych producentów. To samo, ups... OBRAZIĆ WSZYSTKIE FIRMY, AKCJA PROTESTACYJNA NA FB, bracia łączmy się, zbierajmy lajki !!!11ONEONEONE

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...