Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Sądołów - Co o tym myślicie?

DJ D-VorT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już wszyscy internauci wiedzą niejaki paei100 znany jako Kocham Gotować został pozwany do sądu i będzie musiał zapłacić 150.000 zł za to że wyraził swoją opinię o tatarze firmy sokołów. Co myślicie o tej firmie? Ja osobiście już nigdy nie zakupie produktu tej firmy. Wszyscy znani jutuberzy zaczynają wstawiać filmy na ten temat. Nawet niejaki Tomasz Działowy znany jako Gimperr czy Gimpson podjął się nagrania materiału pod tytułem :

Prawdy w internecie, się nie cenzuruje,
Wszyscy teraz wiedzą jak wasz tatar smakuje

Gimpson ft. Tatar - Diss na Sokołów

csyt2-signa.png

Opublikowano

On nie tyle co wyraził opinii, a usmażył tego "tatara" na patelni jak normalne mięso. I co wyszło? Gówno. Usmażył też normalne mięso, dla porównania.

1567846744.png
Opublikowano

Już głupszego powodu nie mieli, by pozywać do sądu?

Nie mam nic do nich, ale pozywać do sądu za to... Że negatywnie ktoś wyraża się o produkcie spożywczym...

Opublikowano

Ja osobiście do nich nic nie mam. W sumie to mógł nie wyrażać swojej opinii ta ten temat.

Tak najlepiej nic nie mówić i siedzieć w ciemnym kącie.

To tak jakbym ja powiedział "Pierdole te dziurawe polskie drogi" a Minister infrastuktury dałby podobną kare. Gdzie tu sens?

jp8p35.png
Opublikowano

Z tego co wiem to podał skład a nie wyraził o nich opinie za zdradzenie receptur mogą cie podać do sądu jakbyście mieli przepisy kfc/mcdonald i wyjawili też by do was problemy zapukały.

Opublikowano

A jest gdzieś filmik na temat tego jak on wyraził opinie? (jego film) czy coś gdzie można o tym poczytać.

Kara za takie coś, to jak kara za mówienie, pojebało ich do reszty. No ale w końcu to polska.

Opublikowano

Gdyby wcześniej wiedzieli, że teraz wszyscy będą takie róźne filmiki na ten temat robić to by nie chcieli tych 150 tysięcy. Sami sobie tym zaszkodzili.

A jest gdzieś filmik na temat tego jak on wyraził opinie? (jego film) czy coś gdzie można o tym poczytać.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

i dobrze że go pozwali niech buli

ja di sokolowa nic nie mam

lubie ich sosy wpierdalać aż mi się uszy telepią

41196912334212939960.png

Opublikowano

Z dwa miechy temu poczytalem sb o paruffkach od tamtej pory ich nie jadam;0

Wy myslicie że 'gówno' jest tylko w ich żarciu:D

I się skończy $iemanko witam w mojej kuchni

Czyli adbuster też dostanie po dupie? zła opinia o towarach

Teraz to dopiero typa stracą widzisz ich produkt i już na myśl przychodzi tatar...

Opublikowano

Najlepsze jest to, że cała kwota, którą ma zapłacić jest przeznaczona na fundację Anny Dymnej. Oglądałem tego typa wcześniej, i jest mi go trochę żal... Ale $okołów ma teraz zszarganą opinię, bo kto chce jeść tatar, po którym się świeci? albo parówki, które nie mają mięsa?

p.s. I tak wolę te parówki z biedronki xD

Opublikowano

@UP

paei100 przy teście parówek, jak powąchał te z biedronki to rzygnął.

@Top

RockAlone2k, IsamuxPompa i inni każą wbijać na strone sądołowa S.R.A i pisać niemiłe opinie. Jak tak 50000 internautów napisze wiązkę to ten co czyta puści to wyżej i będzie afera.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Jem ich parówki ( ba! Nawet dzisiaj je wpierdalałem w sztukach trzech :D ) i powiem, że zaebiste. Trochę jedzie tą wędzarnią, no ale cóż :D

21515.jpg

Opublikowano

@UP

A jakby ciebie pozwali za to ze wyraziłeś swoją opinie to też byś się cieszył?

Dajmy ze na to ze polowa wysmietlen tego filmiku to takie niedoro... glupie ludzie jak ty, czyli kolo 65tys. osob ktore teraz mowia 'SOKOUOFA NIE KUPJE'. Teraz dajmy na to ze ten tatar kosztuje 5 zeta. Matma: 65tys. x 5 = 325tys ZL ...

Czytaj: Firma stracila 325tys.

Teraz nie jest to tylko wyrazenie opinii, tylko wyrazenie opinii w skutek czego firma narazona jest na straty w wysokosci 325tys. ZL ...

61093c6efb.png

Opublikowano

Ja tam troche ich rozumiem.. wiecie jakie firma bedzie miała straty po takim filmie? Rozumiem wolnosc słowa itd ale nie przesadzajmy. W wiekszosci produktow spożywczych jest tyle chemii ze masakra. Taki film mozna nakręcić z wieloma innymi produktami jednak takie firmy nie mogą na to pozwolić. Dlatego wlasnie nałożyli na niego taka karę.

Opublikowano

Ja tam troche ich rozumiem.. wiecie jakie firma bedzie miała straty po takim filmie? Rozumiem wolnosc słowa itd ale nie przesadzajmy. W wiekszosci produktow spożywczych jest tyle chemii ze masakra. Taki film mozna nakręcić z wieloma innymi produktami jednak takie firmy nie mogą na to pozwolić. Dlatego wlasnie nałożyli na niego taka karę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...