Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mundo , teemo + skin

Szczucin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszyscy mówią że to nie jest fake ale czy jest choć jedna wiarygodna osoba na całym mpc forum która rzeczywiście już dostała te skiny ?

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

@PLmichalPL

Nikt nie dostał zapewne, ale za kilka dni, aż minie te 10 możesz się spytać tych, co wzięli w tym udział.

W dodatku to była inicjatywa Gamescom'u, więc to nie jest fake na bank.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Gdzie jest Teemo było konkursem zorganizowanym podczas Gamescomu 2013. Gracze, którzy wzięli udział, musieli podążać za wskazówkami by odnaleźć Teemo. Ci, którym się powiodło, zostali nagrodzeni skórkami Panda Teemo oraz Wściekły Dr Mundo. Zabawa dobiegła jednak końca wraz z zakończeniem Gamescomu.

Daj mi znać jeżeli masz jakieś pytania.

Pozdrawiam
Regards,

Riot Support

odpisali bo 3 dniach ..

LOL:

30 LVL

BRAZ I :<

Opublikowano

A mam pytanie ktoś nie pisał do supportu czy potrzebne są postacie by dostać skiny czy skinny przyjdą z postaciami bo nie mam tomka i nie wiem czy go kupować

Opublikowano

Dostaniemy bohatera + skina. Tam samo to działa jak np. z Tristaną z FB lub Alistarem za suba kanału LoL'a na YT. Czekamy to 10 dni :P na 100% dostaniemy te skiny, ponieważ to nie był zaden fake.

Opublikowano

Nowy news! Czyli jednak 5 dni!

• Witaj Eryk,

Jeżeli wziąłeś udział w naszej zabawie Gdzie jest Teemo to Twoje
    konto otrzyma dwie skórki: Panda Teemo oraz Wściekły Dr Mundo. Jeżeli
    nie posiadasz do nich bohaterów to oczywiście również ich dostaniesz.
    Skórki te zostaną przyznane automatycznie i powinieneś je otrzymać w
    ciągu najbliższych 5 dni.

Daj mi znać jeżeli masz jakieś pytania.

Pozdrawiam,

"I float on wings of truth"

MsCherry
    Riot Games Player Support

Opublikowano

@up

Hmm, no chyba że tak.

Nie często dostaje się raczej 2 skiny za darmo :D

Tak czy siak dobra inicjatywa ze strony Riotu oraz Gamescomu

userbarcopy.png

Opublikowano

Ja też emaila nie dostałem, a wypełniałem 2 razy dla pewności ;) Więc na razie pozostaje czekać, skórki na pewno dojdą... 2 skórki za darmo? Najs ;D Panda Teemo mi się podoba najbardziej.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Jakim cudem możecie dostać maila 'potwierdzającego' nie podając go? Jak po wypełnieniu quizu - przeszliście do okna z nickiem/loginem i to wypełniliście a was znowu dało do quizu = Tak, zrobiliście to dobrze.

Mi akurat jedynie skin do mundo przyjdzie.. chociaż dobrze że powiedzmy jednego z lepszych do mundo dali/ najlepszy. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jakim cudem możecie dostać maila 'potwierdzającego' nie podając go? Jak po wypełnieniu quizu - przeszliście do okna z nickiem/loginem i to wypełniliście a was znowu dało do quizu = Tak, zrobiliście to dobrze.

Mi akurat jedynie skin do mundo przyjdzie.. chociaż dobrze że powiedzmy jednego z lepszych do mundo dali/ najlepszy. :)

mają nasz nick, a podając nick mogą zlokalizować nasz adres e-mail RIOT'erzy i tak oto wysłać potwierdzenie - proste!

Opublikowano

@Vanosh

Po wypełnieniu wszystkiego wyświetlał się napis Mundo coś tam i już nie można było wejśc w quiz jak się ciasteczek nie usuneło....

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

mają nasz nick, a podając nick mogą zlokalizować nasz adres e-mail RIOT'erzy i tak oto wysłać potwierdzenie - proste!

Wzamian wyślą Ci skiny, nie maila.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@up

Hmm, no chyba że tak.

Nie często dostaje się raczej 2 skiny za darmo :D

Tak czy siak dobra inicjatywa ze strony Riotu oraz Gamescomu

To była inicjatywa gamescomu, riot by ci nie dał 2 skinów darmo.

Jak nawet nie potrafią zrekompensować lagów, które nadal trwają od kilku tygodni.

League of Legends

Opublikowano

Czemu przyjdzie Ci tylko skin do mundo niby ? Przecież ankieta była na dwa skiny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...