Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] serwer do botów

Senthinel Prime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Slyszeliscie moze takie info ze bp ma zamiar wprowadzic serwer testowy z przyzwoleniem dla botow bo chca przekalkulowac czy to sie oplaci, i jesli tak to zrobia wlasnego ktorego nie banuja

ciekawe tylko ile wyniesie koszt takiego bota

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Napewno takiego czegos nie bedzie moge Ci to zagwarantowac bo po co by calyczas sie meczyli aby zapobiec boceniu (nawet im sie to udalo), a teraz nagle mieli by pozwalac na to? To bez sensu

Opublikowano

najwidoczniej im zysk spadly i jak to mowia kazdy orze jak moze albo wyeliminowali inne boty by wprowadzic swojego? nie pomyslales?

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Jak mogę się spytać z kont te info ??? bo nie za bardzo mi się chce wierzyć że bp wyda bota bo po co tworzyli skrypty antybotowe ?? a co do tego serwera to może prawda.

1372773027-U369116.png

Sygnatura by . Gentleman .

Opublikowano

no generalnie nie wiem czy bot jako program czy jakas opcja w grze jakis legalny autopilot czy cokolwiek ale to przeciez by bylo dla nich zyskowne pomyslcie ilu z was i nie tylko by to kupilo, majac na uwadze to ze da rade bocic i byc bezpiecznym wiec to nie jest glupie rozwiazanie, jak kiedys byl wywiad z robert adm od kamieniarza to bylo costam o tym bocie powiedziane ze by moglo zostac wprowadzone cos co skrzynki zbiera czy cos ale wtedy zwykle boty byly góra, a teraz maja szanse wyjsc z czyms od siebie:) hehe jesli to wypali ja wracam do gry

pozatym myslicie ze czemu nagle wprowadzili taki super skrypt? jakby chcieli juz dawno by wsio wykonczyli ale im sie oplacilo i poszli po rozum do glowy i zrobili swoje cos ala bot;d

Więcej info na priv.

Opublikowano

Slyszeliscie moze takie info ze bp ma zamiar wprowadzic serwer testowy z przyzwoleniem dla botow bo chca przekalkulowac czy to sie oplaci, i jesli tak to zrobia wlasnego ktorego nie banuja

ciekawe tylko ile wyniesie koszt takiego bota

skąd masz takie info, z jakiego źródła?

bo jakoś nie chce mi się wierzyć

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...