Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Czarny ekran

TheGuillotine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z Combat Arms, kiedy włączam go wszystko normalnie jest ok, loguje się i nagle wyskakuje mi cały czarny ekran, nic się nie zacięło, muzyka dalej gra, mogę wszystko robić na ekranie(w ciemno oczywiście) a ekran jest czarny. Dlaczego tak jest? czy chodzi o to że mam zintegrowaną kartę graficzną?

Opublikowano

Zintegrowane karty raczej nie są przystosowane do gier, nie wiem jak z sterami do takich kart. Możesz próbować zainstalować.

Opublikowano

Jaka dokładniej to karta? CA ma czasem problemy z kartami intela. Do tego ta jest zintegrowana, więc nie wiem czy warto zaczynać grę. Chyba, że będziesz zadowolony z 15-25 FPS.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jaka dokładniej to karta? CA ma czasem problemy z kartami intela. Do tego ta jest zintegrowana, więc nie wiem czy warto zaczynać grę. Chyba, że będziesz zadowolony z 15-25 FPS.

A nie wiem jaka to karta... :/

Opublikowano

Możesz sprawdzić jak Ci teraz działa. Chociaż masz integrę, więc nawet na tak mało wymagającą grę jak CA to jest słabo.

Powiedz jeszcze jaki masz procesor.

Opublikowano

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000x

Możesz sprawdzić jak Ci teraz działa. Chociaż masz integrę, więc nawet na tak mało wymagającą grę jak CA to jest słabo.

Powiedz jeszcze jaki masz procesor.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000x

Opublikowano

Jak temperatury komputera? Daj mi ss`a z HWmonitor. To już będzie ostatnia rzecz chyba. Jak nadal będzie czarny ekran, to raczej nie pograsz. Bo innych opcji nie ma.

Opublikowano

Jak temperatury komputera? Daj mi ss`a z HWmonitor. To już będzie ostatnia rzecz chyba. Jak nadal będzie czarny ekran, to raczej nie pograsz. Bo innych opcji nie ma.

co to HWmonitor?

Opublikowano

a jak zrobić screena w tym czymś? :P nie da się prtsc

Jak to się nie da ;o Klikasz prt screen i otwierasz w paitncie, zapisujesz ss`a wstawiasz na hosting obojętnie jaki i tyle.

Ew kilkasz file, save monitoring data i dajesz tutaj notatnik, chodź wolę ss`a bo o wiele wygodniej.

Opublikowano

Temperatury nie za dobre. Przeczyść trochę kompa z kurzu i ew wymień pastę.

Ok dzięki wielkie za pomoc, zrobie to wszystko, właśnie ściągam CA, najpóźniej jutro dam znać co się działo :)

Opublikowano

Raczej to nie wina temperatur... Masz coś zrobione z grafiką, robiłeś reinstala CA? Czy w innych grach masz ten problem?

Opublikowano

Raczej to nie wina temperatur... Masz coś zrobione z grafiką, robiłeś reinstala CA? Czy w innych grach masz ten problem?

nie mam, Tylko w CA, w innych grach wszystko dobrze i reinstala raz robiłem już

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...