Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Grafika] Logo Gildii

youd34th13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JOŁ ziomale i ziomalki! prawie jak każdy podniecam się że zrobie pr0 gildie z pr0 ziomkami. Mam problem - nie mam żadnego loga ;/

Czy ktoś był by chętny na zrobienie takiej malutkiej grafiki? nazwa gildii to infinity / infiniti (niewiem która fajniejsza) Logo powinno być w rozmiarze 12x16 pixeli

ZA POMOC PRZEWIDZIANE NAGRODY kilka 5 sie posypie i może doładowanko do którejś sieci za 5zł :)

Opublikowano

Ja mogę zrobić ;pp A co do nazwy gildii to lepsza Infinity.

Ps.Jakie kolorki loga?

I z czym mają być związane

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

JOŁ ziomale i ziomalki! prawie jak każdy podniecam się że zrobie pr0 gildie z pr0 ziomkami. Mam problem - nie mam żadnego loga ;/

Czy ktoś był by chętny na zrobienie takiej malutkiej grafiki? nazwa gildii to radioactive (w googlach wpiszcie i sie wyswietlatakie różne i wybieżcie żółto-czarny znaczek)( Logo powinno być w rozmiarze 12x16 pixeli

Z gór dziękuje :]

prosze zrobi ktoś takie logo mi jak mój awatar tylko że 12X16pikseli PROSZE

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To mialo być 12x16 nie 16x12 .... wysokosc 12 szerokosc 16 ... Takie są loga gildi

2% forumowiczów lubi Mouthains (są głupi), jeżeli należysz do tych 98%( nie głupich) wklej to do sygnatury.

subaruo.jpg

Opublikowano

Może takie cuś ;P ? :

biggrin.png

31272783.png

Jak się spodoba to zmień z .png na .jpg w jakimś programie i wrzuć do upload w metku.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Nie chce właśnie

biore wchodze w mój komputer/metin2/upoland i wybieram byle jakie biore na tym PPM(prawym przyciskiem myszy) potem wybieram utwórz za pomocą np. paint wklejam te logo i zapisuje zmiany i GÓWNO nie ma

DORADŹCIE COŚ, MOŻE COŚ ROBIE ŹLE

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...