Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno gry

SabertoothDP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdzie mogę kupić najtaniej Infestation? Na steamie jest za 13 euro, co odpada, bo karta 50 zł z psc nie wystarczy. Czytałem, że można kupić za 10Euro, ale nie mogę znajść, pomoże ktoś? Nie chciałbym wydawać więcej niż 50 zł, żyjąc z faktem, ze znajomy kupił za 13 zł. :D ( Promocja )

Albo jak ktoś, wie czy będzie na tą grę jakakolwiek promocja. ?

Z góry dzięki :D

Opublikowano

Drogi autorze tematu. Powiedz mi, jak bardzo trzeba byc uposledzonym umyslowo, zeby nie spojrzec na pierwszy (obecnie pod Twim) temat o podobnie brzmiacym tytule? Co, no powiedz mi.

Sory z OT ale ch... mnie strzela czytajac takie tematy. Szczyt debilizmu?

Gdybys nadal mial problemy, to tu jest odp. na dreczace Cie pytanie:

http://www.mpcforum.pl/topic/1030035-pytanie-zakup-gry/#entry8658682

Co tam, specjalnie dla takich losi jak Ty, zrobie wklejke:

Kup w kiosku kartę o wartości 50 PLN po czym wejdź na stronę gry ( thewarz.com ). Wchodzisz w zakładkę " Get Game " i w pierwszej tabelce za $9,99 klikasz " Buy Now , 300 ways ". Przekieruję cię na stronę gdzie musisz podać swój e-mail po czym zaakceptować regulamin. Przenosi cię na stronę gdzie wybierasz systemy płatności czyli w twoim przypadku będzie to PaySafeCard .Klikasz na " PaySafeCard " po czym w pierwszej tabelce zaznaczasz walutę płatności z ' USD ' na ' EURO ' . Klikasz dalej po czym wpisujesz swój kod płatności z kwitka PaySafeCard po czym akceptujesz że jesteś pełno letni. Po kilku minutach powinna ci przyjść wiadomość na twojego e-maila podanego wcześniej o treści , gratulujemy zakupu , oto twój kod i bla bla bla . Wchodzisz do gry , wpisujesz swój kod , zakładasz konto po czym cieszysz się pięknem świata gry Infestation : Surviror Stories.

test

Opublikowano

@Vaxus

Tak debilu, że się tak wyrażę, siedzę na mpc forum 24/7, wszystko wiem co i jak. Masz problemy? Nie musialeś tu nic pisać, nabiłeś sobie tylko posta, szczyt debilizmu

Opublikowano

Bez spiny , może gościu po prostu wszedł na forum i dodał temat , często tak robię w pośpiechu , tu masz mój mały poradnik.

Kup w kiosku kartę o wartości 50 PLN po czym wejdź na stronę gry ( thewarz.com ). Wchodzisz w zakładkę " Get Game " i w pierwszej tabelce za $9,99 klikasz " Buy Now , 300 ways ". Przekieruję cię na stronę gdzie musisz podać swój e-mail po czym zaakceptować regulamin. Przenosi cię na stronę gdzie wybierasz systemy płatności czyli w twoim przypadku będzie to PaySafeCard .Klikasz na " PaySafeCard " po czym w pierwszej tabelce zaznaczasz walutę płatności z ' USD ' na ' EURO ' . Klikasz dalej po czym wpisujesz swój kod płatności z kwitka PaySafeCard po czym akceptujesz że jesteś pełno letni. Po kilku minutach powinna ci przyjść wiadomość na twojego e-maila podanego wcześniej o treści , gratulujemy zakupu , oto twój kod i bla bla bla . Wchodzisz do gry , wpisujesz swój kod , zakładasz konto po czym cieszysz się pięknem świata gry Infestation : Surviror Stories.

Main_flamethrower.jpg
Opublikowano

@Vaxus

Tak debilu, że się tak wyrażę, siedzę na mpc forum 24/7, wszystko wiem co i jak. Masz problemy? Nie musialeś tu nic pisać, nabiłeś sobie tylko posta, szczyt debilizmu

Niestety, obecnie edukacja w szkole sprowadza sie do testow, w ktorych musisz zaznaczyc odp. A B lub C, a tu tego nie ma. Przepraszam, nie wiedzialem, ze czytanie (zrozumienie) jest dla Ciebie bariera. W sumie, kto by to czytal ;)

test

Opublikowano

Obydwoje widzę trzymacie poziom. Piona. Jak masz zamiar grać z hackami to są konta po 1$ ale pograsz max 1 dzień. A jak Chcesz kupić za 10$ i cisnąć na cheatach to z góry Ci mowie max tydzien po czym ban od PB lub FairFight.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...