Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zakup gry

Monekorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Chcę zakupić Infestation: Survivor Stories.Metodą płatności będzie paysafecard.

Ile mnie to wyniesie i czy jest jakiś poradnik gdzie wejść co wpisać itd. aby ją zakupić.

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

Kupujesz kartę za 50 zł, wybierasz tam wszystko na stronie i kiedy masz wpisać kod PSC i dokonać wpłaty, zmieniasz walutę z obecnej na Euro. Ja tak zrobiłem, więc wszystko sprawdzone i w porządku :) (Oczywiście chodzi mi o zwykłą wersje za 9,99$)

Opublikowano

Kup w kiosku kartę o wartości 50 PLN po czym wejdź na stronę gry ( thewarz.com ). Wchodzisz w zakładkę " Get Game " i w pierwszej tabelce za $9,99 klikasz " Buy Now , 300 ways ". Przekieruję cię na stronę gdzie musisz podać swój e-mail po czym zaakceptować regulamin. Przenosi cię na stronę gdzie wybierasz systemy płatności czyli w twoim przypadku będzie to PaySafeCard .Klikasz na " PaySafeCard " po czym w pierwszej tabelce zaznaczasz walutę płatności z ' USD ' na ' EURO ' . Klikasz dalej po czym wpisujesz swój kod płatności z kwitka PaySafeCard po czym akceptujesz że jesteś pełno letni. Po kilku minutach powinna ci przyjść wiadomość na twojego e-maila podanego wcześniej o treści , gratulujemy zakupu , oto twój kod i bla bla bla . Wchodzisz do gry , wpisujesz swój kod , zakładasz konto po czym cieszysz się pięknem świata gry Infestation : Surviror Stories.

Main_flamethrower.jpg
Opublikowano

Zastanów się 3x jeszcze nad kupnem , niedawno kupiłam tą grę i co jakiś czas wpadam na hakera (ostatnio częściej) szkoda.... :unsure:

Może kiedyś po update antycheata się to zmieni ale narazie gram tylko z kolegami na serwerze prywatnym na hasło.

WMYc.png

Opublikowano

Te 15 zł co ci z karty zostanie 50 kup sobie GC i jej nie zmarnuj zawsze będziesz do przodu za 15 zł to ta 5 $ zakup sobie :)

Tak tylko, że 15 zł co mu zostanie nie równa się 5$. 15 zł to jest ok. 4,6$ jeśli się nie mylę.

Opublikowano

Załoz sobie konto na PaySafeCard, doladuj konto i kup przez konto gre, zostnie Ci troche kasy chociaz, np. za 100zl kupisz 3 konta.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Zastanów się 3x jeszcze nad kupnem , niedawno kupiłam tą grę i co jakiś czas wpadam na hakera (ostatnio częściej) szkoda.... :unsure:

Może kiedyś po update antycheata się to zmieni ale narazie gram tylko z kolegami na serwerze prywatnym na hasło.

Co jakiś czas? A myślałaś, że jak było przed anty cheatem ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dlatego gra sie z hackami :D!

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...