Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Minecraft Premium

rokoboko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka. mam 12 lat i chcę kupić mc premium. nie mam karty kredytowej, ani nic związane z bankiem. rodzice nie podadzą numer karty, więc o to pytanie: w jaki sposób mogę zapłacić i kupic minecraft premium ?

Opublikowano

Kupujesz kartę w kiosku lub gdziekolwiek i potem podajesz numer z niej na minecraft.net jeśli się nie mylę.(Albo na stronie paysafe card i potem z tamtąd płacisz.)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Kupujesz kartę w kiosku lub gdziekolwiek i potem podajesz numer z niej na minecraft.net jeśli się nie mylę.(Albo na stronie paysafe card i potem z tamtąd płacisz.)

Nie w każdym kiosku gdzie sprzedaja doładowania do tel kupi PSC.

a gdzie na mc.net ?

Minecraft.net

Opublikowano

Dokładnie, jest to 16 Cyfrowy pin, którym się posługujesz, a pozostałe pieniądze na tym paragonie ( Bo to jest paragon :D ) możesz wydać na steamie, lub gdzieś indziej, bo automatycznie przelicza na $

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

a jak kupje sie przez to paysafecard ?

Kliknij aby zobaczyć poradnik

Na stronie paysafecard jest możliwość wyszukania gdzie można zakupić takowy paragon z pinem. Kliknij aby przejść do strony Jeśli chcesz przejść do takiej opcji, najedź na Kup paysafecard i kliknij na Wyszukiwania punktów sprzedaży.

a gdzie na mc.net ?

Na stronie jest pomarańczowy guziczek z napisem Buy Now! Klikasz w niego i dalej posługujesz się według poradnika podanego wyżej.

Opublikowano

Polecam PaySafeCard, kupujesz w sklepie, np. w KERFURZE ( ;d ), wchodzisz na www.minecraft.net, wybierasz opcję płatności i masz premium :)

Opublikowano

Kliknij aby zobaczyć poradnik

Na stronie paysafecard jest możliwość wyszukania gdzie można zakupić takowy paragon z pinem. Kliknij aby przejść do strony Jeśli chcesz przejść do takiej opcji, najedź na Kup paysafecard i kliknij na Wyszukiwania punktów sprzedaży.

Na stronie jest pomarańczowy guziczek z napisem Buy Now! Klikasz w niego i dalej posługujesz się według poradnika podanego wyżej.

ok. dzieki za pomoc. +

Kup sobie na kontagier.pl lub gamecodes za SMS'a. Bardzo prosta wpłata, a minecrafta masz na 100%,

gdyż są to pełnoprawne, zarejestrowane firmy.

na kontagier ludzie mówili,ze czasami oszukują. wiec czy warto tam kupowac ?

Opublikowano

mozesz ten kupic normalna plyte minecrafta ;p

no dobra, ale tak nie chce, bo w sklepie byl po 158 zl. Nazwy sklepu niestety nie moge podac.

Opublikowano

First name: imie

Last name: nazwosko czy drugie imie ???

Robie tak bo nie moge z edytować.

1. Podczas rejestracji mam podaćnazwisko ??

2. Kiedy wybiore nick dla postaci ??

Opublikowano

Robie tak bo nie moge z edytować.

1. Podczas rejestracji mam podaćnazwisko ??

2. Kiedy wybiore nick dla postaci ??

1. Podczas rejestracji podajesz imię i nazwisko First Name - podajesz swoje imię Last Name - podajesz swoje nazwisko

2. Nick wybierasz po kupieniu premium

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...