Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapomniany e-mail i hasło, pamiętam tylko login.

activeshock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy jest szansa na odzyskanie konta, jeśli pamiętam tylko login? Moge podać wszystkie zakupy w is itp, wszystkie dane do konta, nawet pamiętam hasło na e-mail (zawsze mam takie samo xD). Czy jest szansa na odzyskanie takiego konta, i jak się do tego zabrać?

Opublikowano

Skoro pamietasz hasło na e-mail na którym założyłeś to konto poszukaj w skrzynce danych rejestracyjnych konta.

Jeśli to nie pomoże wystarczy napisać do supportu o odzyskanie konta.

kxo.png

[media][/media]

Opublikowano

Napisz do supportu,innego wyjścia nie masz. Jest szansa,ponieważ od jakiegoś czasu pomagają w tego typu sprawach.

A co mam im napisać? Bo już parę razy do nich pisałem ale odpisywali mi za pomocą cirl+V ;)

Opublikowano

ale odpisywali mi za pomocą cirl+V ;)

W takim razie co Ci odpisali ? Jeśli za każdym razem odmówili pomocy to będzie ciężko. Ale warto próbować jeszcze :)

ex

Opublikowano

Z tego co zauważyłem,prawie zawsze za pierwszym razem odpisują standardową formułką. Pisz do nich dalej,żądając rozwiązania problemu,aż odpiszą normalnie.

Opublikowano

@Up czytaj ze zrozumieniem. Pamięta hasło do maila,ale nie zna jego nazwy. Samym hasłem się nie zaloguje.

Rzeczywiście nie doczytałem mój błąd

Teraz pozostaje aby błagać support o hasło choć znając życie mają to daleko w ... (sami wiecie gdzie :) )

kxo.png

[media][/media]

Opublikowano

Ogarnijcie się ...

@topic :

Napisz do supportu i podaj : Login, e-mail, czy zmieniałeś kiedyś e-mail (jak tak podaj na jaki), date zakupów w IS, Kiedy (około ) ostatnio się logowałeś

#JebacSygnatury

Opublikowano

A wiecie może na jakim serwerze są najbardziej wyrozumiali gm? xD

edit@ Pamiętam jaki był e-mail przed zmianą :p czy to cos da? mam nawet tą wiadomość która przyszła z kodem potwierdzającym zeby zmienic e-maila

Opublikowano

A wiecie może na jakim serwerze są najbardziej wyrozumiali gm? xD

Wszędzie powinni potraktować Cię jednakowo. Niemniej jeżeli nie pamiętasz nawet jak brzmiał email to masz znikome szanse na odzyskanie konta.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Masz małe szanse na odzyskanie konta gdyż gf nie ma prawa udostępniać dane do prywatnych kont innych ludzi. Spróbuj sobie przypomnieć nazwę maila

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Team od jakiegoś czasu odzyskuje ukradzione konta,i pomaga w sprawach,gdy ktoś zapomni maila. Nie chce mi się szukać,ale nawet zakładali odpowiedni temat na forum metina.

Jedyny warunek jest taki,że sprawa nie może być zbyt stara.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...