Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TEST]Generator Wiadomości

xWasil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Generator generuję informacje, o tym że zostałeś zatrzymany, umarłeś itp, oraz dodaje nagłówek i treść. Możesz wysłać link znajomym i robić sobie z nich jaja ;p.
Link http://oniet.o0o.pl/

Kraj
MPCForum: król polskiego spamu w areszcie.
Zatrzymano człowieka, który wg Biura do Zwalczania Przestępczości Komputerowej Policji miasta MPCForum był odpowiedzialny szacunkowo za 36% wiadomości spam wysyłanych z naszego kraju.
Sprawcą okazał się 13-letni xWasil Utajnione, w jego mieszkaniu zabezpieczono 4 komputery, które działały non-stop wysyłając wiadomości do setek tysięcy osób na całym świecie. Zabezpieczona dokumentacja, którą prowadził xWasil dostarczyła policji wielu cennych informacji. Sprawdzane są kolejne tropy, nie wykluczone są kolejne zatrzymania.
Policja nie chce ujawnić ile sprawca zarabiał na tym procederze, jednak nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że są to kwoty dochodzące do dziesiątek tysięcy złotych miesięcznie. Majątek spammera został zabezpieczony - oprócz jego całkowitego przepadku, grozi mu do 5 lat pozbawienia wolności.

Internauci odetchnęli z ulgą i czekają na kolejne zatrzymania.

Powodzenia w robieniu jaj :P

22tp.png

Opublikowano

wiedziałem o tym kilka razy robiłem se jaja ale nie znalazłem nic co by do mnie pasowało

dodatkowo skorka nie podobna do onetu

Opublikowano

Za mało wyboru trochę, ale przydaje się co nie kiedy ; ) Dowciapy zawsze królują

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...