Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] skrypt/bot/program do zatrzymania botów league of legends w grze costum

90as16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich jest to mój 1 post nie wiem czy go w dobrym miejscu dodaje czy nie i z góry chciałbym za to przeprosić jeżeli jest w złym miejscu

pytanie jest powiązane z tematem a mianowicie czy jest jakiś ckrypt program czy bot do League of Legends który może zatrzymać boty w trybie costum game ??

bo jak zobaczyłem na tym filimiku -> http://www.youtube.com/watch?v=SIPmffa3p1A pewien pan używał lol+ i zatrzymał bota czy ktoś był by mi wstanie wytłumaczyć jak ??? dam + czy coś co tu jest na tym forum ;)

Opublikowano

może nie dokładnie oglądałem bo przeleciałem w 10sec ale gdzie on boty zatrzymał? wydaje mi się że żadnego nie dodał do gry i tyle. a zatrzymać się ich nei da...

Opublikowano

może nie dokładnie oglądałem bo przeleciałem w 10sec ale gdzie on boty zatrzymał? wydaje mi się że żadnego nie dodał do gry i tyle. a zatrzymać się ich nei da...

zatrzymał nunu bota pod wieża i zabił go zobacz dokładnie :P od 03:04

Opublikowano

możliwe ja nie wiem on odpowiedział na pytanie how you stop nunu bot - magic i tyle ale dzięki za pomoc

prosił bym o zamknięcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...