Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Składanie kompa dla graczy.

BlackErgas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o złożenie kompa dla graczy do 2000zł bez monitora, myszki i klawiatury. Chciałbym żeby można było podpiąć drugi monitor i żeby za rok albo dwa bym mógł wymienić kartę graficzną na lepszą.

Za pomoc daje lajki

Opublikowano

Będe mógł za rok albo dwa włożyć nową lepszą karte i czy będe mógł podpiąć drugi monitor.

Ten zestaw niema dysku ale ma dysk jakiś z wejściem sata 2

Opublikowano

@up

Przecież do używania 2 czy 3 monitorów nie trzeba więcej ramu.

W pierwszym poście napisałeś że za jakiś czas będziesz wymieniał kartę graficzną. To czy nie lepiej teraz kupić kartę typu hd 7770 a potem kupić lepszą ? I teraz zamiast 7850 kupić słabszą a dołożyć do lepszego zasilacza, obudowy czy płyty głównej.

Opublikowano

Właśnie oto mi chodzi że będę wymieniał za rok albo dwa kartę graficzną więc jakaś wypasiona nie musi być tylko żeby pociągnęło bf 4 na ultra

Opublikowano

Trochę mała ta obudowa Zalman T2 w stosunku do karty graficznej, która naprawdę potrafi się grzać (zwłaszcza, że jest to seria Club 3d). Jeżeli chcesz większą obudowę, porządniejszą płytę (z portami USB 3.0), to weź coś takiego:

Goodram DDR3 4GB 1333MHz CL9 - 117.00 zł

Gigabyte GeForce GTX650TI Boost 1GB DDR5/192bit DVI/HDMI/DP PCI-Express (ver. OC) - 546.00 zł

MSI B75MA-E33 Intel B75 LGA1155 (PCX/VGA/DZW/GLAN/SATA3/USB3/DDR3) - 196.00 zł

Intel Core i5 3350P LGA1155 BOX - 657.00 zł

Liteon nagrywarka DVD iHAS124-04 czarny/wewnętrzna OEM - 76.00 zł

SilentiumPC Brutus 410 Pure Black BT-410 - 135.00 zł

Corsair VS Series 450W - 147.00 zł

Seagate Barracuda 500GB SATA3 (ST500DM002) - 205.00 zł

Montaż zestawu komputerowego PC - 1.00 zł

Zestaw dostępny jest tutaj (wystarczy wrzucić produkty do swojego koszyka).Kupując zestaw komputerowy w Techplanet, w polu kod rabatowy wpisz: mpcforum, dostaniesz darmową wysyłkę do domu, oraz usługę montażu za 0 zł i podstawowe testy całego komputera !

Opublikowano

Gtx650ti Boost i i5 i 4gb ramu on dal ja dalem HD7870 i5 i 8gb ramu, chyba jest roznica?

On dal karte gorsza niz hd7850 troszke gorsza a ja sporo lepsza od 7850 i do tego u mnie 2x wiecej pamieci ram przy 2 monitorach sie z reguly ma tak ze sie wiecej rzeczy odpala i 4gb nie stacrczy... na 1 monitorze do pogrania 4gb nie wszedzie starczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...