Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze lęki

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Braku dostępu do internetu ._.

#A tak serio to pająków, dzikich węży, owadów z wielką dupą, i lęk przed przyszłością...

Opublikowano

Strach przed tym, że wyczerpie limit danych i zostanę pozbawiony dostępu do internetu.

Gifury Jeff'a the killer'a.Kiedyś przez przypadek wszedłem w ten link, bo było to w prezentacji PolishWorld.mt2.Tak się przestraszyłem, że aż się rozchorowałem xD

Opublikowano

Może to śmieszne ale boje się sam być w domu. Zawsze wydaje mi się że ktoś jest w domu.

Mam to samo.

Pajakow, robali, wezy, duchow, przyszlosci, horrorow, malych pomieszczen, wysokosci, napewno jeszcze o czyms zapomnialem

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Boję się że jak mi ręka odpadnie to nie będę miał czym konia walić

a tak najbardziej boje się konfrontacji z Mamedem Khalidovem bo jakbym miał mieć z nim PvP to dostałby wpierdol i właśnie tego się boje

Boję się też administracji tego forum bo skur.....y banują za free :)

skur.....y ( skurczybyky) :D

Najbardziej boje się że zioła mi braknie i bede musiał palić liście klonu lub żołędzie

41196912334212939960.png

Opublikowano

Że nie będzie premiery gta v na torrentach:(

A tak naprawde to... śmierci i tej sz*aty z matmy HuA

Opublikowano

ja się boję Herobrina!!!!

a tak naserio boję się że rak (nowotwór. ale więcej ludzi zna pod nazwą rak) powróci.

i boję się że kiedyś nie będę miał żadnych książek do czytania :(

@down prędzej padną :-D

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Jedynie boje się, że w każdej chwili może ktoś mnie zajebać na ulicy lub utraty osób bliskich. To jest najgorsze ze wszystkiego

1373794396-U336505.png

Opublikowano

a tak najbardziej boje się konfrontacji z Mamedem Khalidovem bo jakbym miał mieć z nim PvP to dostałby wpierdol i właśnie tego się boje

E tam, odpalisz ochronke na p i ci może...

@antywarn

Boję się strachu(cytat z Harrego Pottera). Nic nie jest straszne, boimy się tego, bo wiemy, że to jest straszne. Kiedyś bym walnął na zawał przez Duch złapany na kamerze. Z kumplami oglądaliśmy i wszyscy na koniec spadli z krzeseł.

Teraz to odpalam i brechty.

Mam taki pomysł, odpalić gifure na infie lub na pokazie. Na full głośnikach.

Admin Cienia
Opublikowano

Najbardziej przeraża mnie widok lekko podtuczonej kobiety w strinach.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Najbardziej przerażają mnie pająki ,__,

Pająki są straszne! . Jak byłem w Amazońskiej dżungli tropikalnej to wskoczył na mnie taki z 4 nogami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...