Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Itemy na arenach pvp

mchc12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam takie pytanie robie serwer pvp no i chciałbym zrobić kilka aren i chce aby na każdej z nich były oddzielne itemy, powiecie mi jak to zrobić? Jeśli oczywiście da się tak zrobić...

Opublikowano

hm byl taki plugin na wersje 1.4 gdzie gdy wszedłeś na jakis teren automatycznie zapisywalo twoje stare eq i dawalo nowe, a po wyjściu zwracało stare eq (takie wsparcie dla WE z nowymi flagami) niestety nazywy nie pamietam

Opublikowano

Da sie to zrobic ale kazda arena musialaby byc na innej mapie i wtedy Multiverse Inv bys mogl to zrobic .

Opublikowano

Da sie to zrobic ale kazda arena musialaby byc na innej mapie i wtedy Multiverse Inv bys mogl to zrobic .

No właśnie a nie chce tworzyć 20 map...

Opublikowano

pogubiłem sie chcesz zrobic areny do walki :?: wiec po co ci pluginy do zmiany eq ?? poza tym polecam war możesz zrobić wiele aren na jednym świecie i każdą arene z osobna skonfigurować wedle uznania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...